Πάρκο για τα παιδιά του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ

Πάρκο για τα παιδιά του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ

Πάρκο για τα παιδιά του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ

Ο Δήμος Στροβόλου, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ελπίδα, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις Ένα Όνειρο Μια Ευχή, το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδογκολογικής Μονάδας, το Ίδρυμα Μικροί Ήρωες και το Ίδρυμα Αλκίνοου Αρτεμίου, έχουν αναλάβει πρωτοβουλία να αναβαθμίσουν και να κάνουν πιο προσβάσιμο, για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, το Πάρκο Αγίου Δημητρίου στο Στρόβολο.

Στόχος είναι να κατασκευαστούν είσοδοι στο Πάρκο, στα σημεία που αυτό γειτνιάζει με το Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ και να εμπλουτιστεί το Πάρκο με νέα και πιο κατάλληλα παιχνίδια και κατασκευές.

Επιδίωξη όλων είναι όπως οι μικροί ασθενείς του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, συνοδευόμενοι από μέλη των οικογενειών τους και εφόσον το επιτρέπει η θεραπεία τους, να έχουν την ευκαιρία να χαρούν τα παιχνίδια και το ωραίο περιβάλλον του Πάρκου.

Το αναβαθμισμένο σημείο του Πάρκου θα είναι και προς τη διάθεση των ασθενών του γειτονικού Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου να κάνουν τη βόλτα τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE