ΕΛΛΑΔΑ

Οργής συνέχεια στην Ελλάδα - Νέα καταγγελία από ανήλικη για παρενόχληση από τον ανίερο ιερέα - Τι λέει η σύζυγός του

Οργής συνέχεια στην Ελλάδα - Νέα καταγγελία από ανήλικη για παρενόχληση από τον ανίερο ιερέα - Τι λέει η σύζυγός του

Σοκάρει η νέα καταγγελία ενός 16χρονου κοριτσιού για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από τον 37χρονο ιερέα στα Κάτω Πατήσια, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για βιασμό ανήλικης αλλά εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», το 16χρονο κορίτσι καταγγέλλει ότι ο ιερέας την παρενοχλούσε όταν ήταν μόλις 14 ετών.

Όλα ξεκίνησαν, όπως περιγράφει το κορίτσι, όταν ο ιερέας της έστειλε μήνυμα στο messenger για να συζητήσουν αν θα γίνει ο πνευματικός της, πράγμα που, όπως λέει, έκανε με όλα τα παιδιά της ενορίας.

«Έχω συνομιλίες που μου μιλάει αισχρά και με παρακαλάει να με βγάλει κάμερα. Ήμουν 14 ετών όταν έγινε αυτό, αλλά ευτυχώς είχα τη συνείδησή μου. Σε ό,τι αισχρό έλεγε έβαζε τον Θεό. Μου έλεγε να του στείλω φωτογραφίες χωρίς τα ρούχα μου. Με παρακαλούσε να με πάρει στην κάμερα. Ποιος ξέρει τι θα έβλεπα αν την άνοιγα. Το είχα πει σε κάποιον ότι μου έστελνε μηνύματα και μετά άρχισε να λέει άσχημα πράγματα σε τρίτους για μένα» συγκλονίζει η 16χρονη.

Ανατριχίλα προκαλεί και το περιστατικό που περιγράφει το νεαρό κορίτσι όταν πήγε στο γραφείο του ιερέα για εξομολόγηση και εκείνος την κοίταζε επίμονα και άσχημα. Όταν ο 37χρονος συνειδητοποίησε ότι η κοπέλα τον κατάλαβε, της είπε ότι βρίσκεται στον οίκο του Θεού και δεν πρέπει να αισθάνεται άβολα. «Μου είπε να ανεβάσω το σουτιέν μου και να του δείξω το στήθος μου. Δεν το έκανα και μετά άρχισε να λέει άσχημα πράγματα για εμένα σε τρίτους. Το είπα στους γονείς μου και ήθελαν να κάνουν καταγγελία, αλλά εγώ δεν ήθελα. Φταίω εγώ γι’ αυτό. Τότε η γυναίκα του ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί, φοβόμουν ότι δε θα με πιστέψει κανένας» κατέληξε η 16χρονη.

Σύζυγος ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης: «Δεν έπαψα ποτέ να τον αγαπάω»
«Λέγονται και δεν ισχύει τίποτα. Εγώ στηρίζω τον άντρα μου από την πρώτη στιγμή. Δεν έπαψα ποτέ να τον αγαπάω. Περνάμε όλοι δύσκολες στιγμές και θλίβομαι για εκεί που είναι τώρα. Δεν είναι κοντά μας. Θα τον περιμένω μέχρι να γυρίσει. Πιστεύω στην αθωότητά του και ελπίζω να είναι γρήγορα κοντά μου», ανέφερε η σύζυγος του ιερέα σε δήλωσή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top