ΚΥΠΡΟΣ

Ο μάνατζερ του Ποτέ μιλά αποκλειστικά στο Themasports

Ο μάνατζερ του Ποτέ μιλά αποκλειστικά στο Themasports

Οι πιθανότητες ο Μίκαελ Ποτέ να μην συνεχίσει στην Ομόνοια, είναι αρκετές. Μάλιστα, η ιστοσελίδα μας έχει επικοινωνήσει με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Εμάνουελ, ο οποίος παραδέχθηκε πως γίνονται κάποιες επαφές, χωρίς να θέλει να πει παρά πολλά πράγματα.

«Υπάρχουν κάποιες επαφές για την ώρα. Ο Ποτέ αισθάνεται πολύ καλά στην Ομόνοια. Έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Αν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα γίνει γνωστή».

Πάντως, ρωτήσαμε τον εκπρόσωπο του Ποτέ, πως σχολιάζει τα όσα γράφονται για την πρόταση που περιμένει ο ποδοσφαιριστής από ομάδα του εξωτερικού και δεν τα διέψευσε. 

Δεν διέψευσε επίσης ότι ο πελάτης του, θα ήθελε να αγωνιστεί σε ένα πιο προηγμένο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα απο το Κυπριακό

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι Μίκαελ Ποτέ ψάχνει για ομάδα στο εξωτερικό, γίνονται κάποιες επαφές, αλλά όπως προκύπτει και απο τις τοποθετήσεις του μάνατζερ του στην ιστοσελίδα Themasports, τίποτα δεν είναι σίγουρο. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top