ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Καμπάνα 1000 ευρώ σε κουρείο - Πρόστιμο καισε άλλα υποστατικα για παραβίαση μέτρων

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Καμπάνα 1000 ευρώ σε κουρείο - Πρόστιμο καισε άλλα υποστατικα για παραβίαση μέτρων

Σε 21 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο κατά την διενέργεια 2.344 ελέγχων σε όλες τις επαρχίες για την τήρηση των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου για περιορισμό της COVID-19.


Όπως δήλωσε την Κυριακή στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, οι καταγγελίες αφορούν τρία υποστατικά και 18 πολίτες.
 
Οι καταγγελίες σε υποστατικά αφορούσαν 1000 ευρώ εξώδικο σε κουρείου που είχε περισσότερα άτομα στο χώρο από τα επιτρεπόμενα, 500 ευρώ πρόστιμο σε καφετέρια για υπάλληλο χωρίς μάσκα και 750 ευρώ σε πρακτορείο στοιχημάτων το οποίο επέτρεψε την είσοδο σε πελάτη χωρίς safepass.

Στη Λευκωσία ύστερα από 524 ελέγχους καταγγέλθηκαν ένας υπεύθυνος υποστατικού και τρεις πολίτες, στη Λεμεσό μετά από 180 ελέγχους οκτώ πολίτες και στη Λάρνακα ύστερα από 571 ελέγχους ένας υπεύθυνος υποστατικού και ένας πολίτης.
 
Στην Πάφο ύστερα από 353 ελέγχους καταγγέλθηκε ένα άτομο , στην Αμμόχωστο ύστερα από 355 ελέγχους δύο πολίτες και ένας υπεύθυνος υποστατικού και στη Μόρφου τρία άτομα ύστερα από 198 ελέγχους.
 
Το Τμήμα Τροχαίας διενήργησε 136 ελέγχους και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία 27, από τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top