Ζημιές ύψους 10 δισ. δολαρίων στις υποδομές της Μαριούπολης

Ζημιές ύψους 10 δισ. δολαρίων στις υποδομές της Μαριούπολης

Ρωσικές δυνάμεις αποχωρούν από το Τσερνόμπιλ και το στρατιωτικό αεροδρόμιο Γκοστόμελ, βορειοδυτικά του Κιέβου. Στις περιοχές της πρωτεύουσας, όμως και του Τσερνίχιβ συνεχίζονται κανονικά οι στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Παράλληλα, οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν ανακαταλάβει τα χωριά Σλόμποντα και Λουκασίβκα νοτίως της πόλης Τσερνίχιβ, αναφέρει σε πρωινή ενημέρωση το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας. Ακόμη, σημειώνει ότι τα χωριά βρίσκονται πάνω σε έναν από τους βασικούς διαδρόμους εφοδιασμού μεταξύ του Τσερνίχιβ και του Κιέβου.

Η Ουκρανία και η Ρωσία συνεχίζουν σήμερα τις ειρηνευτικές συνομιλίες μέσω τηλεδιάσκεψης, ανακοίνωσε το γραφείο του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, επικαλούμενο τον Ουκρανό διαπραγματευτή Μιχάιλο Ποντολιάκ.

Δείτε όλες τις εξελίξεις ζωντανά εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE