ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χωρίς άδεια, ΜΟΤ, κράνος και...υπό την επήρεια ναρκωτικών - Τρεις διαφορετικές περιπτώσεις οδηγών

Χωρίς άδεια, ΜΟΤ, κράνος και...υπό την επήρεια ναρκωτικών - Τρεις διαφορετικές περιπτώσεις οδηγών

Τρεις οδηγούς φέρεται να εντόπισε η Αστυνομία Πάφου να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χθες Κυριακή 3/4 μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο στην οδό Γιάννου Κρανιδιώτη στην Πάφο, όχημα, το οποίο διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από 35χρονο, ο οποίος δεν είχε ανανεωμένη την άδεια κυκλοφορίας του από την 31η Δεκεμβρίου του 2021. Υποβλήθηκε σε νάρκοτεστ και φέρεται να ήταν θετικός. Στη συνέχεια έδωσε δεύτερο δείγμα και ακολούθως αυτό σφραγίστηκε για να σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή ανάλυση. Ακόμη, έγινε έρευνα στο όχημα του 35χρονου χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το παράνομο.

Εξάλλου σε άλλη περίπτωση, χθες στις 14:25 μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο στη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στην Πάφο μοτοσικλέτα που από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν 37χρονος, που δεν έφερε κράνος ασφαλείας. Επίσης σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ που υποβλήθηκε φέρεται να εντοπίστηκε θετικός. Στη συνέχεια έδωσε πρόσθετο δείγμα, το οποίο σφραγίστηκε για να σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή ανάλυση.

Επίσης χτες στις 14:15 σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο στην Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου όχημα το οποίο από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από 20χρονο. Σε έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το όχημα χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφαλείας έναντι τρίτου, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας από 15.9.21, χωρίς άδεια κυκλοφορίας από 30/6/21, χωρίς ζώνη ασφαλείας και χωρίς πίσω πινακίδες εγγραφής.

Ακολούθως σε προκαταρκτική εξέταση εντοπισμού ναρκωτικών ουσιών που του έγινε φέρεται να διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός. Στην συνέχεια έδωσε δεύτερο δείγμα το οποίο σφραγίστηκε για να σταλεί για εργαστηριακή ανάλυση. Έγινε έρευνα στο όχημα του, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το παράνομο. Η Τροχαία Πάφου και η ΥΚΑΝ διερευνούν τις τρεις υποθέσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top