ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε συγγενικό πρόσωπο ανήκει ο σκύλος που δάγκωσε το 9χρονο αγοράκι - Η κατάσταση της υγείας του

Σε συγγενικό πρόσωπο ανήκει ο σκύλος που δάγκωσε το 9χρονο αγοράκι - Η κατάσταση της υγείας του

Σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κρίνεται η κατάσταση της υγείας του 9χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο μετά από δάγκωμα σκύλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκύλος ανήκει σε πρόσωπο από το συγγενικό περιβάλλον του 9χρονου, ο οποίος διαμένει σε άλλη περιοχή και συγκεκριμένα στην περιοχή των Λατσιών.

Να σημειωθεί ότι χθες Δευτέρα 25 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η έρευνα εντός της οικίας του ιδιοκτήτη του σκύλου με την βοήθεια του Δήμου Λατσίων, ενώ ο σκύλος, ο οποίος δεν είναι εγγεγραμμένος, παραβλήθηκε για διάφορες εξετάσεις από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες.

Σε ό,τι αφορά τον 9χρονο, αυτός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως εκτός κινδύνου.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 15:00 το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για αγοράκι, ηλικίας 9 ετών, το οποίο μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, μετά από δάγκωμα σκύλου.

Όπως διαπιστώθηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς, το παιδί υπέστη σοβαρά τραύματα στην κάτω γνάθο, στον κρόταφο και στο κρανίο και αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μεταφέρθηκε στο Μακάριο Νοσοκομείο, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 9χρονος δέχθηκε επίθεση από τον σκύλο, γύρω στις 11.30 το πρωί της Κυριακής, ενώ βρισκόταν στην οικία του σε περιοχή της Λευκωσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top