ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ο άγνωστος καβγάς Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου πριν τη σύλληψή της - «Θα βρω πώς έκανες κακό στα παιδιά»

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ο άγνωστος καβγάς Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου πριν τη σύλληψή της - «Θα βρω πώς έκανες κακό στα παιδιά»

«Για το ένα παιδί βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο ότι δεν του έχεις κάνει κακό, για τα άλλα δύο παιδιά όχι...» ήταν τα λόγια του Μάνου Δασκαλάκη, που κατά πληροφορίες προκάλεσαν τη σύγκρουση

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Όπως αποκάλυψε στο Mega, ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», λίγο διάστημα πριν τη σύλληψή της Ρούλας Πισπιρίγκου η ίδια και ο Μάνος Δασκαλάκης συναντήθηκαν σε δικηγορικό γραφείο. Όπως είπε ο δημοσιογράφος πρόκειται για τη μέρα όπου επήλθε η οριστική ρήξη ανάμεσά τους.

Σε εκείνη τη συνάντηση ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είχε πει στην Ρούλα Πισπιρίγκου ότι «για το ένα παιδί βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο ότι δεν του έχεις κάνει κακό, για τα άλλα δύο παιδιά δεν το βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο». Σύμφωνα με πληροφορίες αυτά τα λόγια του προκάλεσαν έντονο καβγά ανάμεσά τους. Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, αλλά είπε στην εν διαστάσει σύζυγό του πως γνωρίζει ότι έχει κάνει κακό στα παιδιά τους λέγοντας πως «και θα τον βρω ποιος είναι αυτός ο τρόπος, είτε είναι με δηλητήριο είτε είναι τη μέθοδο της ασφυξίας».

«Η Πισπιρίγκου καθυστέρησε την κηδεία της κόρης της για να πάει στο κομμωτήριο»

Την ίδια ώρα στο Mega μίλησε υπάλληλος του νεκροταφείου η οποία δήλωσε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου καθυστέρησε να πάει στην κηδεία του παιδιού της γιατί ήταν στο κομμωτήριο. «Εγώ προσωπικά δεν την έχω δει ποτέ να έρχεται στο νεκροταφείο» είπε αρχικά και συμπλήρωσε πως «δυο τρεις φορές μου έχουν πει ότι είχαν δει τον Μάνο». «Σε σύγκριση με τόσες μανάδες που έχουν χάσει παιδιά και είναι όλη μέρα εκεί μέσα, τη Ρούλα δεν την έχουμε δει ποτέ» είπε σε άλλο σημείο η γυναίκα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που της έκανε εντύπωση το Μεγάλο Σάββατο. «Το Μεγάλο Σάββατο δημότες βάλανε λουλούδια και λαμπάδες στα μνήματα των παιδιών» είπε και συμπλήρωσε «γιαγιά και θεία τα πέταξαν όλα». «Εδώ καθυστέρησε την κηδεία για να πάει στο κομμωτήριο» κατάληξε η εν λόγω γυναίκα.

 

Στο μικροσκόπιο δύο άτομα που συνάντησε η Ρούλα Πισπιρίγκου την ημέρα θανάτου της Τζωρτζίνας

Στο μεταξύ η 33χρονη κατηγορούμενη επαναλαμβάνει ότι δεν έχει βλάψει τα τρία της παιδιά. Προσπαθεί να συλλέξει νέα στοιχεία και να βρει τεχνικό σύμβουλο για να καταθέσει το πολυπόθητο αίτημα αποφυλάκισης. Σημειώνεται πως την τελευταία ημέρα ζωής της Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν αποχώρησε από το δωμάτιο. Αυτό ανέφεραν τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού που κλήθηκαν για κατάθεση.

«Εκείνη την ημέρα όσες φορές μπήκα στον θάλαμο της Τζωρτζίνας ήταν πάντα μαζί της η μητέρα της μέσα στον θάλαμο. Επίσης δεν μου είπε ποτέ ότι θα απομακρυνθεί από το θάλαμο για να έχω το νου μου», δήλωσε μία εξ αυτών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Αναστασόπουλου από την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η κατηγορουμένη το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, πέντε ώρες πριν το τραγικό και απροσδόκητο τέλος της Τζωρτζίνας, έφυγε για λίγα λεπτά από το δωμάτιο του Παίδων για να συναντήσει, δύο πρόσωπα από το περιβάλλον της.

 

«Είναι άτομα που έχουν απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές».

Όπως είπε ο δημοσιογράφος στο Mega, η συνάντηση έγινε στο κυλικείο. Τα δύο άτομα προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητα, ενώ ερώτημα παραμένει η σχέση των δυο επισκεπτών με φαρμακευτικές ουσίες. «Ερευνάται το θέμα της συνάφειάς τους με ναρκωτικές ουσίες», συμπλήρωσε.

Επιμένει στον γονιδιακό έλεγχο

H 33χρονη πάντως παρά το γεγονός πως οι δυο προηγούμενοι γονιδιακοί έλεγχοι δεν ανέδειξαν κανένα κληρονομικό ζήτημα, επιμένει και σε τρίτο έλεγχο για να μάθει εάν υπάρχει ένοχο γονίδιο.

Μέσα στην εβδομάδα η εκταφή της σπιτονοικοκυράς

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της αποθανούσης ιδιοκτήτριας του σπιτιού που έμενε η οικογένεια Δασκαλάκη αυτή την εβδομάδα αναμένεται να γίνει η εκταφή της Ευγενίας Κούτρα για να φωτιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Συγγενείς της 69χρονης γυναίκας με εξώδικο απαγορεύουν την είσοδο της Πισπιρίγκου και του Δασκαλάκη στο σφραγισμένο από την αστυνομία σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα.

Αυτήν την εβδομάδα θα συνεχιστούν οι καταθέσεις από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων που νοσηλεύτηκε η άτυχη Τζωρτζίνα πριν φύγει από τη ζωή. Δέκα ακόμη άτομα θα καταθέσουν στην ανακρίτρια όλα όσα βίωσαν τις ημέρες νοσηλείας του μικρού κοριτσιού.

Πηγη: KΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top