Άγριο φονικό στη Λεμεσό: Θα παραπεμφθεί για νοσηλεία ο 48χρονος που σκότωσε τον πατέρα του – Διερευνάται φόνος εκ προμελέτης
Άγριο το φονικό που εκτυλίχθηκε στη Λεμεσό τα ξημερώματα.
Δείτε αναλυτικά:
Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 9 Μαΐου, 2022, μεταξύ των ωρών 08:30 - 15:00, θα διεξαχθούν εργασίες συντήρησης του ΣΑΛ στη Λεωφόρο Πιαλέ Πασά.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το τμήμα της Λεωφόρου Πιαλέ Πασά από τη συμβολή της με την οδό Π. Βαλσαμάκη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Παρπαρός, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται σε παρακείμενους δρόμους.
Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας 9/5/2022 μέχρι τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 13/5/2022, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στην Κεντρική Νησίδα του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού 2 χιλιόμετρα περίπου πριν την έξοδο Ζυγίου.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας προς Λεμεσό και προς Λευκωσία, σε τμήματα μήκους 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα γίνεται στις διπλανές λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.
Το Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις