ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρίχνει «πυρά» ο Φαίδωνος στο Κράτος για το μπαλκόνι που κατέρρευσε - «Η οικοδομή είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση»

Ρίχνει «πυρά» ο Φαίδωνος στο Κράτος για το μπαλκόνι που κατέρρευσε - «Η οικοδομή είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση»

Τα βάζει με την Κυβέρνηση ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, για το μπαλκόνι που γκρεμίστηκε και βρέθηκαν στο έδαφος τρία άτομα.

Σε δηλώσεις του στον ANT1, στην εκπομπή  «Μέρα Μεσημέρι», καταγγέλλει αδιαφορία από πλευράς των Υπηρεσιών του κράτους κάνοντας λόγο και για άλλες παρόμοιες περιπτώσεις στην επαρχία Πάφου.

«Πάνω στα μπαλκόνια διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν και κρεβάτια και τα πλείστα από αυτά τα μπαλκόνια μετατρέπονται και σε αποθηκευτικούς χώρους», σημείωσε.

«Η οικοδομή είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Οφείλω να σας καταγγείλω δημόσια ότι οι Υπηρεσίες του κράτους οι υπόλοιπες δεν συνεργάζονται για να γίνει έξωση», πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας τα «πυρά», ο Δήμαρχος Πάφου τόνισε πως «Θα επιχειρήσω ως δήμος Πάφου και ως δήμαρχος να εκθέσω στα μάτια της κοινής γνώμης για να καταλάβει ο κόσμος με τι κράτος και τι υπηρεσίες έχουμε να κάνουμε. Θα προχωρήσει ο δήμος με όλα τα νόμιμα μέσα να κάνουμε έξωση 300 ατόμων από το πρώην ξενοδοχείο»

«Η πολεοδομική αρχή έκρινε αυτά τα κτίρια ακατάλληλα για την ανθρώπινη διαβίωση», συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας πως αυτό που συνέβη τώρα και θα σκοτώνονταν τρεις θα γίνει και τους επόμενους μήνες αν δεν αλλάξει κάτι.

«Στη πολυκατοικία εκείνη που έγινε το περιστατικό μπορεί να μένουν πάνω από 120 άτομα», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

Διάβρωση του σίδερου και του μπετόν του μπαλκονιού το οποίο υποχώρησε χθες βράδυ με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τριών νεαρών, είναι οι πρώτες ενδείξεις των ερευνών τωνα αρμοδιων υπηρεσιών.

H Αστυνομία σε συνεργασία με την ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία συνεχίζουν την διερεύνηση του σοβαρού τραυματισμού τριών νεαρών από το Νεπάλ.

Ομάδα διάσωσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προέβη σε εκτεταμένη έρευνα στα χαλάσματα και στο καταπλακωμένο όχημα, χωρίς να ανευρεθεί άλλος τραυματίας.

Οι έρευνες που ξεκίνησαν από το πρωί συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί γιατί κατέρρευσαν τα μπαλκόνια.

Οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι τόσο το σίδερο όσο και το μπετόν είχαν διαβρωθεί.

Η πολυκατοικία που έχει ανεγερθεί πριν από σαράντα και πλέον χρόνια δεν έτυχε καμίας συντήρησης, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, για πολλά χρόνια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top