Θεσσαλονίκη: 14χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρεις συνομήλικους του

Θεσσαλονίκη: 14χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρεις συνομήλικους του

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στις αρχές Σεπτεμβρίου, στην περιοχή Μενεμένη στη Θεσσαλονίκη. Ο 14χρονος μαθητής που είχε βγει βόλτα περιμετρικά του πρώην στρατοπέδου Μεγάλου Αλεξάνδρου, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και μάλιστα χωρίς να ξέρει τον λόγο!

Σύμφωνα με το Grtimes, όπως περιγράφει ο νεαρός στην κατάθεση του, είδε «να έρχονται απειλητικά προς το μέρος του τρεις συνομήλικοί» του με άγριες διαθέσεις. Χωρίς να προλάβει καν να αντιδράσει και χωρίς εκείνοι να του μιλήσουν άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα στη μέση του δρόμου μέρα μεσημέρι. Μάταια το παιδί φώναζε για βοήθεια.

Αποτέλεσμα της επίθεσης, ήταν να προκληθούν στον νεαρό μαθητή βαριές σωματικές κακώσεις και να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας του μαθητή, κ. Θάνος Καρατσιώλης, «το πιο απίστευτο είναι ότι δέχτηκε αυτή την ανελέητη επίθεση από τους τρεις νεαρούς που αποτελούν ξεκάθαρα συμμορία νταήδων».

«Οι συμμορίες που εμφανίζονται και δρουν χωρίς όρια το τελευταίο διάστημα ειδικότερα σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης, έχουν αποθρασυνθεί. Φτάνουν στο σημείο να απειλούν τα θύματα άμεσα και έμμεσα πως αν δεν σωπάσουν και τολμήσουν να αναφέρουν τα περιστατικά στις Αρχές θα υποστούν χειρότερες συνέπειες.

«Το παιδί είναι σε κατάσταση σοκ, δεν μπορεί φυσικά να σκεφτεί ότι θα μπορεί να κυκλοφορήσει άνετα και χωρίς φόβο. Ευτυχώς οι νεαροί φερόμενοι ως δράστες, συνελήφθησαν άμεσα καθώς υπήρχαν κάμερες ασφαλείας στην περιοχή οπότε και εντοπίστηκαν άμεσα», καταλήγει ο δικηγόρος της οικογένειας του μαθητή.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE