ΚΟΙΝΩΝΙΑ

17 ολόκληρα χρόνια – Η μητέρα του Θανάση θυμάται το τελευταίο βράδυ που τον είδε ζωντανό

17 ολόκληρα χρόνια – Η μητέρα του Θανάση θυμάται το τελευταίο βράδυ που τον είδε ζωντανό

Δεκαεπτά χρόνια συμπληρώθηκαν από τον άδικο χαμό του εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, και η μητέρα του, Ανδριάνα Νικολάου, η οποία δεν έπαψε ποτέ να παλεύει για την δικαίωση του, θυμάται το τελευταίο βράδυ που τον είδε ζωντανό.

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η κα Ανδριάνα γράφει χαρακτηριστικά, «σαν εχθές το βράδυ ήρθε στο σπίτι για διανυχτέρευση, αφού πέρασε πρώτα από το σουπερμάρκετ και αγόρασε τα προσωπικά του είδη και φαγώσιμα για να τα πάρει μαζί του στον Στρατό σήμερα 29.09.2005».

«Σαν σήμερα το πρωί ξύπνησε κανονικά», συνέχισε, «έστρωσε το κρεβάτι του, προγευμάτισε με δημητριακά, προγραμμάτισε το βίντεο του για να γράψει κάποια εκπομπή να την δει που θα ξαναρχόταν, πήρε την τσάντα του στρατού που ετοίμασε ο ίδιος, με τα ρούχα του τα καθαρά και φαγώσιμα που αγόρασε, και ξεκίνησε με το αυτοκίνητο του για να πάει στην μονάδα του».

Η απόσταση όπως αναφέρει η κα Ανδριάνα, μόνο πέντε λεπτά από το σπίτι, «κοντά στο μεσημέρι, με ειδοποίησε ο διοικητής του ότι δεν έδωσε αναφορά, και επειδή το τηλέφωνο του ήταν κλειστό, για πρώτη φορά και σύμφωνα με τα παράπονα που μου έκανε, πανικοβλήθηκα. Στην προσπάθεια μου να ειδοποιήσω την αστυνομία, με εμπόδιζε ο Διοικητής να το πράξω, και μου έλεγε, «Μην ανησυχείς και κάπου πήγε με τους φίλους του και θα γυρίσει! Περίμενε μέχρι το βράδυ κι αν δεν γυρίσει τότε να τους ειδοποιήσεις»».

«Δεν άντεξα άλλο», είπε, «διότι πρώτη φορά έλειπε το παιδί μου χωρίς να γνωρίζω που βρίσκεται. Αγανακτισμένη από την ανεύθυνη μα και περίεργη συμπεριφορά του, στις 3:45 ειδοποίησα την Αστυνομία και στις 4:10 τον βρήκαν τοποθετημένο ανάσκελα νεκρό κάτω από γέφυρα ύψους 30 μέτρων, χωρίς εξωτερικές κακώσεις, με το στόμα γεμάτο άμμο και μώλωπες δακτύλων στα χέρια του»

«Φώναζα και ούρλιαζα ότι, ο Στρατός μου έφαγε το παιδί μου, μου το σκότωσαν και μου το έφεραν εδώ, καλά μου τα έλεγε, είχε δίκαιο», είπε χαρακτηριστικά η κα Ανδριάνα.

Αναφερόμενη στον ιατροδικαστή, η κα Ανδριάνα έγραψε πως, «μου είπε ο συγκεκριμένος ιατροδικαστής ότι, ζαλίστηκε και έπεσε από την γέφυρα και του απάντησα ότι, δεν έπεσε, μου τον έριξαν και μου απάντησε ότι δεν είχε σημεία πάλης και απομακρύνθηκε από κοντά μου και συνομιλούσε με την Αστυνομία».

«Όλοι αυτοί που έφτασαν στην σκηνή, έκαναν το παν για να καλύψουν το οφθαλμοφανές έγκλημα με πτώση από ύψος, και μέχρι σήμερα, δεν απόδωσαν ευθύνες ακόμα σε κανένα», κατέληξε η μητέρα του αδικοχαμένου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου.

Δείτε τη ανάρτηση της Ανδριάνας Νικολάου:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top