Ασυνείδητοι στη Βραζιλία έβαψαν μπλε καταρράκτη για τον γιο τους και μόλυναν το νερό ολόκληρης της πόλης

Ασυνείδητοι στη Βραζιλία έβαψαν μπλε καταρράκτη για τον γιο τους και μόλυναν το νερό ολόκληρης της πόλης

Το υπουργείο Περιβάλλοντος της Βραζιλίας κάνει έρευνα σε βάρος ζεύγους που έβαψε καταρράκτη μπλε για το πάρτι αποκάλυψης του φύλου του παιδιού τους. Η απόφασή τους αυτή ενδέχεται να επηρεάσει την παροχή νερού σε μια κοντινή πόλη.

Το ζευγάρι ανήρτησε βίντεο με τη στιγμή που ο καταρράκτης βάφεται μπλε, ενώ οι καλεσμένοι τους ζητωκραυγάζουν, προκαλώντας αντιδράσεις στα social media. Αργότερα διέγραψαν το βίντεο, αλλά είχε αναδημοσιευτεί χιλιάδες φορές σε διάφορες πλατφόρμες.

Διαβάστε επίσης: Οι αδερφές που έβγαλαν δισεκατομμύρια… χορεύοντας στο TikTok
Ποιος χρειάζεται πόσιμο νερό;
Χιλιάδες χρήστες σχολίασαν το βίντεο, κατακεραυνώνοντας το ζευγάρι που φέρεται να έβαλε ρυπογόνες ουσίες στο νερό. Ένας ανέφερε: «Η φύση συνεχίζει να καταστρέφεται επειδή αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι ξεχωριστοί;», ενώ άλλος σημείωσε: «Γιατί, ποιος χρειάζεται πόσιμο νερό όταν έχει like;».

Το υπουργείο καταγγέλλει πως μόλυναν τον ποταμό Queima Pé, έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην περιοχή Mato Grosso και την κύρια πηγή νερού της πόλης Tangará da Serra, η οποία μαστίζεται από ξηρασία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος του Mato Grosso, αναφέρθηκε πως θα γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί ποια προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν για τη βαφή του καταρράκτη και αν υπάρχει περιβαλλοντική ζημιά.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE