Σ. Δράκου για Κατσουνωτό: «Δεν έχω οποιαδήποτε πληροφόρηση,  δε νομίζω να με επικρίνει η κοινή γνώμη»

Σ. Δράκου για Κατσουνωτό: «Δεν έχω οποιαδήποτε πληροφόρηση,  δε νομίζω να με επικρίνει η κοινή γνώμη»

Ήταν απόφαση του κύριου Κατσουνωτού να απέχει από τα καθήκοντά του. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τον γενικό εισαγγελέα προκειμένου να ενημερωθώ για τις εισηγήσεις και πως θα προχωρήσει με βάση το πόρισμα η όλη διαδικασία.

Επιβεβαιώνω ότι δεν έχω τύχει της καταληκτικής απόφασης ή οποιασδήποτε πληροφόρησης είτε με τις εισηγήσεις του ποινικού ανακριτή είτε  με του γενικού εισαγγελέα.

Πρέπει να δώσουμε το χρόνο που χρειάζεται. Θα τύχει σωστού χειρισμού την κατάλληλη στιγμή.

Δε νομίζω να με επικρίνει η κοινή γνώμη. Μπορεί να με επικρίνουν κάποια μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE