Αυτές οι δύο Κύπριες καλλονές φταίνε που δεν κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ; Άναψαν φωτιές στην κερκίδα…

Αυτές οι δύο Κύπριες καλλονές φταίνε που δεν κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ; Άναψαν φωτιές στην κερκίδα…

Πιστές στην αγαπημένη τους ομάδα μα κυρίως πιο πιστές στο στεφάνι τους! Η μία δηλαδή, αφού η μικρότερη ακόμα δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εδώ και χρόνια σύντροφό της.

Δεν μπορούμε να πούμε πως η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η Μαρία Κοτζιά είναι «κατσικοπόδαρες», αφού η ομάδα της Λευκωσίας δεν κατάφερε χθες να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Ας έπαιζαν καλύτερα για να κερδίσουν» ήταν τα σχόλια που διαβάσαμε στα social media…

Τα δύο αγαπημένα κορίτσια του εγχώριου star system μπορεί να μην φώναξαν ούτε μια φορά «Goaaaaal» στον χθεσινό αγώνα, αλλά κατάφεραν με την παρουσία τους και μόνο να ανάψουν φωτιές στην κερκίδα κι εννοείται να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους!

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.