Αυτές οι δύο Κύπριες καλλονές φταίνε που δεν κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ; Άναψαν φωτιές στην κερκίδα…

Αυτές οι δύο Κύπριες καλλονές φταίνε που δεν κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ; Άναψαν φωτιές στην κερκίδα…

Πιστές στην αγαπημένη τους ομάδα μα κυρίως πιο πιστές στο στεφάνι τους! Η μία δηλαδή, αφού η μικρότερη ακόμα δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εδώ και χρόνια σύντροφό της.

Δεν μπορούμε να πούμε πως η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η Μαρία Κοτζιά είναι «κατσικοπόδαρες», αφού η ομάδα της Λευκωσίας δεν κατάφερε χθες να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Ας έπαιζαν καλύτερα για να κερδίσουν» ήταν τα σχόλια που διαβάσαμε στα social media…

Τα δύο αγαπημένα κορίτσια του εγχώριου star system μπορεί να μην φώναξαν ούτε μια φορά «Goaaaaal» στον χθεσινό αγώνα, αλλά κατάφεραν με την παρουσία τους και μόνο να ανάψουν φωτιές στην κερκίδα κι εννοείται να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους!

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE