ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε 26χρονο για την επίθεση στο οίκημα της ΑΕΚ

Χειροπέδες σε 26χρονο για την επίθεση στο οίκημα της ΑΕΚ

Χειροπέδες σε 26χρονο πέρασαν οι Αρχές σχετικά με την υπόθεση επίθεσης από κουκουλοφόρους και πρόκλησης ζημιών σε παράθυρα και πόρτες στο υποστατικό όπου στεγάζεται ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΚ, στη Λάρνακα.

Υπενθυμίζουμε ότι  το βράδυ της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου, περίπου 30 άγνωστα άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κράνη, προσέγγισαν πεζοί την πίσω πλευρά του υποστατικού, όπου με τη χρήση ροπάλων, πετρών και άλλων αντικειμένων έσπασαν έξι παράθυρα και πόρτες του εν λόγω υποστατικού. Ακολούθως τα άτομα φέρονται να έριξαν κροτίδα εντός του υποστατικού και να τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν επιτόπιες εξετάσεις και περισυνέλλεξαν τεκμήρια. Παράλληλα, διενεργήθηκαν περιπολίες στην γύρω περιοχή, για εντοπισμό των δραστών, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι κατά τον χρόνο της επίθεσης, το οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων ήταν κλειστό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top