ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαντά για την διαμαρτυρία των μαθητών ο Διευθυντής της Τεχνικής Σχολής: «Δεν με αφορά τι γίνεται έξω από το σχολείο»

Απαντά για την διαμαρτυρία των μαθητών ο Διευθυντής της Τεχνικής Σχολής: «Δεν με αφορά τι γίνεται έξω από το σχολείο»

Εφαρμόζουν όλους τους κανονισμούς της Μέσης Εκπαίδευσης που ψηφίστηκαν από τη Βουλή και επιβάλλουν όλα τα απαραίτητα διαπαιδαγωγικά μέτρα με στόχο την βελτίωση του μαθητή, δήλωσε ο Διευθυντής της Τεχνικής Σχολής Κώστας Τσιέλεπος, αναφερόμενος στην διαμαρτυρία των μαθητών της Α’ Τεχνικής Σχολής Λευκωσίας που πραγματοποιήθηκε το πρωί.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Τσιέλεπος ανέφερε στην μεσημεριανή εκπομπή του Sigma ότι:«πριν από 15 ημέρες είχαμε σοβαρό επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνίστησαν τέσσερις μαθητές, ανάμεσα στα άλλα έγινε εισβολή στο γραφείο του Διευθυντή από τους τρεις μαθητές ενώ έγιναν απειλές ακόμα και για τη ζωή του διευθυντή προσπαθώντας να μας τρομοκρατήσουν να μην τιμωρηθούν κάποια συγκεκριμένα παιδιά.»

Την ίδια ώρα τόνισε πως: «έγιναν οι καταγγελίες και η υπόθεση παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό. Το πειθαρχικό στη συνέχεια παρέπεμψε την υπόθεση στον καθηγητικό σύλλογο ο οποίος σε χθεσινή συνεδρία επέβαλε ποινές σε τέσσερις μαθητές. Στους δύο μαθητές να αλλάξουν σχολείο για να βελτιωθούν γιατί αν έμπαινε η μέγιστη ποινή ίσως έχαναν τη σχολική χρονιά λόγω απουσιών και στους άλλους δύο εξαήμερη αποβολή στον ένα και τετραήμερη στον άλλο».

Συμπλήρωσε αναφέροντας ότι: «σήμερα μερίδα μαθητών έμεινε εκτός σχολείου και διαδήλωναν, στο σχολείο μας είχε 200 μαθητές απ’ έξω και άλλους 350 μέσα. Το σχολείο λειτούργησε κανονικά και θα συνεχίσει να λειτουργεί. Δεν με αφορά τη γίνεται έξω από το σχολείο με αφορά τι γίνεται εντός του σχολείου. Δεν κάνω bullying σε μαθητές αντίθετα μπορώ να σας πω ότι μερίδα μαθητών κάνει bullying στους υπόλοιπους μαθητές».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top