Προσπαθούσε να σπάσει το κινητό της κατά την διάρκεια της σύλληψης - Δεν συνεργάζεται με τις Αρχές η 30χρονη που «πιάστηκε» στο αεροδρόμιο

Προσπαθούσε να σπάσει το κινητό της κατά την διάρκεια της σύλληψης - Δεν συνεργάζεται με τις Αρχές η 30χρονη που «πιάστηκε» στο αεροδρόμιο

Υπό 8ήμερη κράτηση τέθηκε η 30χρονη που συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας, χθες Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου, για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας κάνναβης στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η 30χρονη αρνείται κάθε συνεργασία με τις Αρχές, ενώ πιστεύεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που μετέφερε ναρκωτικά στη χώρα μας.

Επίσης, όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, κατά την διάρκεια της σύλληψης της, η 30χρονη προσπαθούσε να σπάσει το κινητό της για μην ανακαλύψει η Αστυνομία άλλα ονόματα που εμπλέκονται στο κύκλωμα.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Λάρνακας, λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων και μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο την 30χρονη, η οποία μόλις είχε αφιχθεί στην Κύπρο, από χώρα του εξωτερικού.

Κατά τον έλεγχο στις αποσκευές της 30χρονης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 6,5 κιλών περίπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE