Διακοπή της ηλεκτροδότησης στην Οδησσό έπειτα από νυκτερινή ρωσική επίθεση με καμικάζι drones

Διακοπή της ηλεκτροδότησης στην Οδησσό έπειτα από νυκτερινή ρωσική επίθεση με καμικάζι drones

Η πόλη της Οδησσού έχει μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έπειτα από επίθεση με καμικάζι drones που εξαπέλυσε η Ρωσία την χθεσινή νύκτα, ανακοίνωσαν οι ουκρανικές αρχές.

«Προς το παρόν η πόλη δεν έχει ηλεκτροδότηση», ανακοίνωσε ο σύμβουλος της ουκρανικής προεδρίας Κίριλο Τιμοσένκο, μέσω του Twitter, διευκρινίζοντας ότι ορισμένες ζωτικής σημασίας υποδομές, όπως νοσοκομεία και μαιευτήρια, τροφοδοτούνται.

«Η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά παραμένει υπό έλεγχο», δήλωσε ο Τιμοσένκο.

Ο τοπικός κυβερνήτης, Μαξίμ Μαρσένκο, δήλωσε ότι μετά την επίθεση των καμικάζι drones έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό σχεδόν όλες οι συνοικίες και οι κοινότητες της περιοχής μας και πρόσθεσε ότι δύο από τα drones καταρρίφθηκαν από την ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο μήνυμα Τραμπ: «Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός, μην την παραβιάσετε»

LIVE: Νέο μήνυμα Τραμπ: «Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός, μην την παραβιάσετε»

«Έχει τεθεί σε εφαρμογή η εκεχειρία – Παρακαλώ μην την παραβιάσετε», ανέφερε ο Τραμπ, σε ανάρτησή του. Το γραφείο του Νετανιάχου επιβεβαίωσε ότι η κατάπαυση του πυρός είναι σε ισχύ. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE