ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταγγελία στο ThemaOnline: Μάχες σώμα με σώμα και μαχαιρώματα σε πολυκατοικία - Κραυγή απόγνωσης από τους διαχειριστές - Βίντεο ντοκουμέντο

Καταγγελία στο ThemaOnline: Μάχες σώμα με σώμα και μαχαιρώματα σε πολυκατοικία - Κραυγή απόγνωσης από τους διαχειριστές - Βίντεο ντοκουμέντο

Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση σε συγκεκριμένη πολυκατοικία στη Λάρνακα, με τους διαχειριστές να φωνάζουν εδώ και καιρό αλλά να μην εισακούονται.

Στον εν λόγω χώρο μάλιστα, σημειώθηκαν διαπληκτισμοί και μαχαιρώματα χθες (10/12) το βράδυ, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 25χρονου, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως εξαιρετικά σοβαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από το αιματηρό επεισόδιο κρύβονται προσωπικές διαφορές δύο συγκατοίκων, για θέματα που αφορούν τον χώρο διαμονής.

Ένα μέλος της επιτροπής των διαχειριστών της πολυκατοικίας, ο κ. Ηλίας προέβη σε καταγγελία στο ThemaOnline, για όλα τα δυσάρεστα που διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό σε διάφορους χώρους της πολυκατοικίας στη Λάρνακα.

Όπως μας εξήγησε, σε κάποια διαμερίσματα διαμένουν αιτητές πολιτικού ασύλου, που πολλές φορές ανέρχονται στα 7 με 8 άτομα, αριθμός πολύ μεγάλος για ένα διαμέρισμα.

Σύμφωνα με τον κ. Ηλία, δεν είναι λίγες οι στιγμές που οι τσακωμοί και τα επεισόδια μεταφέρονται σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας, με την Αστυνομία να είναι ενήμερη για τα περιστατικά.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν αυτά. Έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Έχω πάει και στην Αστυνομία και τους έχω δώσει υλικό, έκανα καταγγελία. Κάνουν ζημιές στην πολυκατοικία, τρέχουν σε χώρους κοινόχρηστους με μαχαίρια. Με έστειλαν στο immigration. Χθες βράδυ σε ένα διαμέρισμα που υπήρχαν διαφωνίες, άρχισαν τσακωμοί και μαχαίρωσαν κάποιον αρκετές φορές. Οι σκάλες ήταν γεμάτες με αίματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ηλίας τόνισε ότι οι ιδιοκτήτες και τα υπόλοιπα πρόσωπα που διαμένουν στην πολυκατοικία φοβούνται για τη ζωή τους, αφού κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή.

«Είναι συχνό φαινόμενο αυτό το πράγμα. Σε ποια κοινωνία ζούμε;», σημείωσε απορώντας για τα μαχαιρώματα που σημειώθηκαν χθες βράδυ.

Παράλληλα, το μέλος των διαχειριστών της πολυκατοικίας έκανε λόγο για προσπάθεια από επενδυτές να απομακρυνθεί η διαχειριστική επιτροπή της πολυκατοικίας, βλέποντας σκοπιμότητες πίσω από τη μετακόμιση των αιτητών πολιτικού ασύλου.

«Θέλουν να βγάλουν τη διαχειριστική επιτροπή έξω για να βάλουν τους δικούς τους γιατί έχουν συμφέροντα. Η πολυκατοικία μπορεί να μετατραπεί από 8 ορόφους σε πολύ περισσότερους κάτι που τους συμφέρει. Επίσης έχουν συμφέροντα στο πόσα άτομα διαμένουν εκεί».

Καταληκτικά ο κ. Ηλίας απευθύνει έκκληση στους αρμόδιους όπως δουν πιο ζεστά το θέμα, αφού οι εκκλήσεις και οι καταγγελίες του δεν έχουν εισακουστεί μέχρι στιγμής. «Προχωρώ σήμερα σε αυτές τις δηλώσεις στη σελίδα σας για να σταματήσει αυτό το πράγμα», είπε εμφανώς ανήσυχος.

*To ThemaOnline έχει στην κατοχή του και άλλο υλικό το οποίο δεν μπορεί να δημοσιευθεί για ευνόητους λόγους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top