Καιρός: Πού αναμένεται να πέσουν βροχές σήμερα - «Χαλάει» περισσότερο την Τετάρτη

Καιρός: Πού αναμένεται να πέσουν βροχές σήμερα - «Χαλάει» περισσότερο την Τετάρτη

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το πρωινό δελτίο καιρού του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Σήμερα Κυριακή ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα δυτικά και στα νότια παράλια. Το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχές στα δυτικά και στα νότια του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, 3 μποφόρ για να καταστούν σύντομα κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες πιθανό να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή, κυρίως στα ορεινά. Την Τρίτη ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μέχρι το απόγευμα μερικώς συννεφιασμένος, ενώ από το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στο δυτικό μισό του νησιού και αργότερα και στις υπόλοιπες περιοχές. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Τρίτη και την Τετάρτη, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους και τοπικά στα ψηλότερα ορεινά, ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Η θερμοκρασία τη Δευτέρα αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση και σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Τετάρτη, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE