ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυτός είναι ο αναπληρωτής διευθυντής στο Τμήμα Φυλακών

Αυτός είναι ο αναπληρωτής διευθυντής στο Τμήμα Φυλακών

Τον προσωρινό διορισμό αναπληρωτή διευθυντή στο Τμήμα Φυλακών, ανακοίνωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Πρόκειται για τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επαρχίας Αμμοχώστου κ. Ιωάννη Καπνουλλά.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Η ταυτόχρονη απουσία, της Διευθύντριας και της αρχαιότερης Ανώτερης Λειτουργού των φυλακών λόγω άδειας ασθενείας, από ένα τόσο νευραλγικό τμήμα, κατάστησε αναγκαίο να προχωρήσει το Υπουργείο σε διαδικασία προσωρινής αναπλήρωσης της θέσης του Διευθυντή του Τμήματος Φυλακών.

Βάση των κανονισμών της Δημόσιας Υπηρεσίας, το Υπουργείο απέστειλε τη σύσταση του στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας, η οποία έγινε αποδεκτή και από σήμερα μέχρι και τη λήξη της άδειας της κ. Αριστοτέλους, δηλαδή μέχρι τις 20/01, καθήκοντα Αναπληρωτή Διευθυντή εκτελεί ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επαρχίας Αμμοχώστου κ. Ιωάννης Καπνουλλάς.

Ο κ. Καπνουλλάς είναι κάτοχος πτυχίου Εγκληματολογίας του University of Portsmouth, μεταπτυχιακού στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις και μεταπτυχιακού διπλώματος στις Σπουδές Στρατηγικής και Πολιτικής Εθνικής Ασφάλειας της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας της Ελλάδος.

Πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τα προσόντα που απαιτούνται στο σχέδιο υπηρεσίας της θέσης του Διευθυντή του Τμήματος Φυλακών και διαθέτει σημαντική εμπειρία σε θέματα διοίκησης προσωπικού και διατήρησης της ασφάλειας, αφού από το 1999 κατέχει θέση βαθμοφόρου στην Αστυνομία και έκτοτε έχει υπηρετήσει ως Υπεύθυνος σε διάφορα Τμήματα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top