Χάρης: «Κάποιοι προσπάθησαν να διασπάσουν τον ΔΗΣΥ – Το μόνο που πέτυχαν είναι να πεισμώσουν τον κόσμο της Παράταξης»

Χάρης: «Κάποιοι προσπάθησαν να διασπάσουν τον ΔΗΣΥ – Το μόνο που πέτυχαν είναι να πεισμώσουν τον κόσμο της Παράταξης»

Για προσπάθεια διάσπασης του ΔΗΣΥ έκανε λόγο, εκ νέου, σήμερα (2/2) ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του κόμματος, Χάρης Γεωργιάδης, τονίζοντας πως «το μόνο που πέτυχαν είναι να πεισμώσουν τον κόσμο της παράταξης, η οποία απέδειξε ξανά και ξανά ότι είναι η παράταξη για τα δύσκολα».

Την ίδια ώρα, εξέφρασε τη θέση πως «ο Αβέρωφ είναι ο ικανός ηγέτης που μπορεί να κρατήσει την οικονομία μας δυνατή. Να εγγυηθεί τη σταθερότητα και να οδηγήσει τη χώρα μπροστά», τονίζοντας πως «ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα είναι δίπλα του, ενωμένος και δυνατός όσο ποτέ».

Αυτούσια η δήλωση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ:

«Κάποιοι νόμισαν ότι βρήκαν την ευκαιρία να διασπάσουν τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Το μόνο που πέτυχαν είναι να πεισμώσουν τον κόσμο της παράταξης, η οποία απέδειξε ξανά και ξανά ότι είναι η παράταξη για τα δύσκολα. Όπως τα τελευταία δέκα χρόνια όταν παραλάβαμε καμένη γη και δημιουργήσαμε προοπτική και ελπίδα.

Δυσκολίες και προκλήσεις οικονομικές και εθνικές θα αντιμετωπίσουμε και στα χρόνια που έρχονται. Και γι’ αυτό ακριβώς χρειάζεται ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Ο Αβέρωφ είναι ο ικανός ηγέτης που μπορεί να κρατήσει την οικονομία μας δυνατή. Να εγγυηθεί τη σταθερότητα και να οδηγήσει τη χώρα μπροστά. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα είναι δίπλα του, ενωμένος και δυνατός όσο ποτέ».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE