ΔΙΕΘΝΗ

Έσβησε η ελπίδα στην Τουρκία - Δεν τα κατάφερε ο 12χρονος που ανασύρθηκε ζωντανός έπειτα από 296 ώρες στα συντρίμμια

Έσβησε η ελπίδα στην Τουρκία - Δεν τα κατάφερε ο 12χρονος που ανασύρθηκε ζωντανός έπειτα από 296 ώρες στα συντρίμμια

Θρήνος και απελπισία στα συντρίμμια της Τουρκίας, καθώς οι διασώστες ανασύρουν καθημερινά εκατοντάδες νεκρούς από τα συντρίμμια. Ήδη οι νεκροί από το φονικό σεισμό έχουν ξεπεράσει τις 40.000 μόνο στην Τουρκία, ενώ χιλιάδες είναι και οι άνθρωποι που έχουν χάσει τη ζωή του στη Συρία.

Οι διασώστες κατάφεραν και ανέσυραν ζωντανούς τρεις ανθρώπους, μέλη της ίδιας οικογένειας, από την περιοχή της Αντιόχειας της Τουρκίας. Πρόκειται για έναν 49χρονο, μια 40χρονη και έναν 12χρονο που παρέμειναν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια για 296 ώρες μετά το σεισμό. Ωστόσο, τα χαμόγελα έσβησαν γρήγορα, καθώς το παιδί δεν άντεξε και πέθανε αμέσως μετά τον απεγκλωβισμό του.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ο 12χρονος γιος του Σαμίρ Μοχάμεντ Ακάρ και της Ράγκντα ήταν το παιδί που ανασύρθηκε ζωντανό και δεν τα κατάφερε.

Οι τρεις τους παρέμειναν εγκλωβισμένοι για 13 ημέρες στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που έμεναν πριν τον φονικό σεισμό.

 

Οι διασώστες κατάφεραν και έσωσαν τον Σαμίρ και τη γυναίκα του Ράνγκντα, αλλά ο χρόνος μετρούσε ήδη αντίστροφα για το παιδί τους. Σημειώνεται πως πολλοί είναι οι διασωθέντες που δεν αντέχουν και πεθαίνουν μετά τη διάσωσή τους.

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνει τη διάσωση του πατέρα, ο οποίος το πρώτο που έκανε μόλις ανασύρθηκε ήταν να ενημερώσει πως η οικογένειά του βρισκόταν ακόμα εγκλωβισμένη στα συντρίμμια.

 

 

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top