LIKE ONLINE

Γιατρός στις ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι το σώμα του είναι βιολογικά 20 χρόνια νεότερο εξαιτίας της... διατροφής του - Δείτε βίντεο

Γιατρός στις ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι το σώμα του είναι βιολογικά 20 χρόνια νεότερο εξαιτίας της... διατροφής του - Δείτε βίντεο

Ένας γιατρός έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα, σχετικά με το πέρας των χρόνων, και δίνει συμβουλές, μέσω Instagram, για το πως θα καταπολεμήσει κάποιος τον χρόνο που περνάς.

Υποστήριξε πως έχει καταφέρει να διατηρήσει την φόρμα του, χάρις στη διατροφή του.

Ο Δρ Mark Hyman,63 ετών, από τη Μασαχουσέτη, είναι της άποψης ότι αν τρώτε σωστά, μπορείτε να «καταστρέψετε» τη διαδικασία της γήρανσης. Οι συμβουλές και τα κόλπα του δεν έχουν περάσει καθόλου απαρατήρητα, καθώς στο Instagram έχει 2,3 εκατομμύρια ακολούθους.

Δείτε βίντεο:



 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mark Hyman, M.D. (@drmarkhyman)

Ο συγγραφέας του βιβλίου κατά της γήρανσης Young Forever δήλωσε ότι το είδος των τροφίμων που τρώτε είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη αντιγηραντική επίδραση στο σώμα σας.

Είπε ότι, για τον ίδιο, η απόφαση να υιοθετήσει μια διατροφή κυρίως με προϊόντα ολικής αλέσεως τον βοήθησε να αποκτήσει την «καλύτερη υγεία της ζωής μου».

Ο γιατρός ακολουθεί συγκεκριμένα τη δίαιτα Pegan και αποκάλυψε από τι αποτελείται αυτή. Η δίαιτα αποτελείται κατά 75% από λαχανικά και φρούτα, με ιδιαίτερη έμφαση στα μούρα και τα μη αμυλούχα τρόφιμα.

Πρόκειται για τρόφιμα που έχουν χαμηλή τιμή σε αυτό που είναι γνωστό ως γλυκαιμικός δείκτης, και αναφέρει ότι σε αυτά μπορούν επίσης να συμπεριληφθούν τα κεράσια, τα πορτοκάλια, τα αποξηραμένα βερίκοκα, το γκρέιπφρουτ, τα αχλάδια, τα μήλα, τα δαμάσκηνα και τα ροδάκινα.

«Ολόκληρες τροφές όπως οι ξηροί καρποί, οι σπόροι, το ελαιόλαδο, τα αβοκάντο, τα αυγά βοσκής και τα μικρά άγρια λιπαρά ψάρια όπως οι σαρδέλες, το σκουμπρί, η ρέγγα, ο γαύρος και ο άγριος σολομός περιέχουν υγιεινά λίπη», είπε.

Όσον αφορά το κρέας, είπε ότι το κλειδί είναι να μην το αντιμετωπίζετε ποτέ σαν κύριο πιάτο, και αν δεν καταναλώνετε κρέας, θα πρέπει να αποφεύγετε τις επεξεργασμένες σκόνες και τα ψεύτικα κρέατα. Ο γιατρός συνιστά την προπόνηση με βάρη τρεις ημέρες την εβδομάδα και είπε ότι θα έχει βαθύ αντίκτυπο όχι μόνο στο σώμα σας αλλά και στο μυαλό σας.

 ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξω Φρενών υποψήφιος για πρόσληψη στην Πυροσβεστική – Όσα καταγγέλει στο ThemaOnline

Προεδρία ΔΗΣΥ: Υπεβαλε επίσημα υποψηφιότητα ο Δημήτρης Δημητρίου - Βίντεο

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων στα ταμεία των καταστημάτων - Καταγγελία για μηδενικό έλεγχο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top