ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ποινή φυλάκισης 7 μηνών για 41χρονο - Μαχαίρωσε τον συγκάτοικο του στην Ορμήδεια

Ποινή φυλάκισης 7 μηνών για 41χρονο - Μαχαίρωσε τον συγκάτοικο του στην Ορμήδεια

Καταδικάστηκε σε 7 μήνες φυλάκισης ο 41 χρόνο από την Σρι Λάνκα για υπόθεση τραυματισμού ομοεθνή του που διαπράχθηκε στις 9/1/23 στην Ορμήδεια. Ο 41χρονος είχε συλληφθεί  το βράδυ της 8/1/23 από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου στα πλαίσια διερεύνησης πληροφορίας για τραυματισμένο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα λίγο πριν τα μεσάνυκτα της 8/1/23 λήφθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Ξυλοτύμπου για τραυματισμένο αλλοδαπό πρόσωπο έξω από φούρνο στην Ορμήδεια. Την σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της ΑΔΕ Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι ο τραυματίας ήταν 40 χρονός νόμιμος εργάτης από την Σρι-Λάγκα ο οποίος έφερε σοβαρό τραυματισμό αποκοπής στο δεξί αυτί ο οποίος προκήθηκε από επίθεση με μαχαίρι από τον 41 χρονο συγκάτοικο του.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου εισήχθη στο χειρουργείο για αποκατάσταση και περίθαλψη του τραύματος. Ο 41 χρονος δράστης εντοπίστηκε από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου σε κατάσταση μέθης και στην θέα των αστυνομικών άρχισε να του εξυβρίζει με αποτέλεσμα την αυτόφωρη σύλληψη του.

Ο 41 χρονος επανασυνελήφθει δυνάμει δικαστικού εντάλματος για τα αδικήματα του τραυματισμού και της δημόσιας εξύβρισης και αφού οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για περίοδο 4 ημέρων.

Στις 21/2/23 το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου καταδίκασε 41 χρόνο από την Σρι Λάνκα σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών για υπόθεση τραυματισμού ομοεθνή του που διαπράχθηκε στις 9/1/23 στην Ορμήδεια.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top