ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πιάστηκε «φτιαγμένος» να κλέβει καλώδια 48χρονος - Του πέρασαν χειροπέδες

Πιάστηκε «φτιαγμένος» να κλέβει καλώδια 48χρονος - Του πέρασαν χειροπέδες

Στη σύλληψη 48χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για φερόμενη κλοπή καλωδίων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 3.4.23 και ώρα 01:50 μέλη της Τροχαίας Πάφου και του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, ενώ βρίσκονταν σε περιπολία, εντόπισαν στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, παρά τα Κονιά, όχημα σταθμευμένο.

Όπως διαφάνηκε, οδηγός του ήταν 48χρονος. Σε έρευνα του οχήματος φέρονται να εντοπίστηκαν κομμένα ηλεκτρικά καλώδια για τα οποία δημιουργήθηκε υποψία ότι είναι κλοπιμαία, καθώς και κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων.

Ο 48χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και υποβλήθηκε σε νάρκοτεστ με θετικό αποτέλεσμα. Οι εξετάσεις προκειμένου να διαλευκάνει από πού είχαν κλαπεί τα καλώδια συνεχίζονται.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως η κλοπή καλωδίων από οικοδομές αποτελεί συχνό φαινόμενο. Οι δράστες αφαιρούν τα καλώδια, τα ξεφλουδίζουν και ακολούθως τα πουλούν ως χαλκό.

Σύνολο 147 τροχαίες καταγγελίες το τελευταίο τριήμερο στην Πάφο

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησε η Αστυνομία Πάφου το τελευταίο τριήμερο στο πλαίσιο της οποίας προχώρησε σε 147 τροχαίες καταγγελίες, με τις περισσότερες να αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαππή, από τις 147 τροχαίες καταγγελίες οι 5 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών, 12 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και 39 οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα. Οι υπόλοιπες καταγγελίες αφορούσαν μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας για την πρόληψη των τροχαίων παραβάσεων θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top