ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Aυτές είναι οι οδηγίες της Αστυνομίας για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ

Aυτές είναι οι οδηγίες της Αστυνομίας για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ

Η Αστυνομία ενημερώνει για τα μέτρα που θα ληφθούν με σκοπό την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα για το Κύπελλο Coca Cola, μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΑΕΛ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 05.04.23 και ώρα 19.00, στο Μακάρειο Στάδιο, στη Λευκωσία.

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:30. Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο, το αργότερο 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας. Διευκρινίζεται ότι φίλαθλοι που τυχόν φθάσουν αργοπορημένα στο στάδιο, δυνατό να εισέλθουν σε αυτό μετά την έναρξη του αγώνα.

Στις εισόδους του Σταδίου θα γίνονται αυστηρές έρευνες τόσο από τους επιτηρητές του Σταδίου όσο και από την Αστυνομία.

Όλοι οι εισερχόμενοι στις κερκίδες πρέπει να φέρουν την κάρτα φιλάθλου τους και να την επιδεικνύουν μαζί με το εισιτήριο εισόδου και την ταυτότητα τους. Περαιτέρω θα γίνεται ειδικός έλεγχος στα παιδικά εισιτήρια εισόδου και ενδεχομένως να ζητηθεί η παρουσίαση πολιτικής ταυτότητας.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε φίλαθλος εντοπιστεί χωρίς εισιτήριο ή χωρίς κάρτα φιλάθλου δεν θα μπορεί να εισέλθει στο στάδιο. Σημειώνεται ότι ο έλεγχος θα είναι ενδελεχής με σκοπό την αποτροπή εισόδου σε πρόσωπα που δυνατόν να κατέχουν πλαστές κάρτες φιλάθλου ή εισιτήρια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα καταλάβουν τις Δυτικές κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον Δυτικό χώρο στάθμευσης.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν ταμεία για τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τα οποία θα ανοίξουν η ώρα 17:30.

ΑΕΛ

Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα καταλάβουν την Ανατολική Κερκίδα του Σταδίου.

Για τους φιλάθλους της ΑΕΛ δεν θα λειτουργήσουν ταμεία και τα εισιτήρια θα διατεθούν μόνον σε προπώληση. Προτρέπονται οι φίλαθλοι να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον χώρο στάθμευσης οχημάτων έξω από το Λευκόθεο Στάδιο.

Τονίζεται σε όλους ότι:

o Η είσοδος στο Στάδιο επιτρέπεται μόνο σε όσους επιδεικνύουν Κάρτα Φιλάθλου και εισιτήριο του αγώνα

o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων

o Απαγορεύεται η μεταφορά και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών τόσο εκτός, όσο και εντός του Σταδίου

o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων στα οποία αναγράφονται πολιτικά σύμβολα

o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού

o Απαγορεύεται η είσοδος εντός του Σταδίου, φιλάθλων που έχουν στην κατοχή τους σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών, και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους

o Το σκαρφάλωμα στα κάγκελά του Σταδίου δεν επιτρέπεται

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του Μακαρείου Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία στη Λευκωσία, μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22-802020, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον

τηλεφωνικό αριθμό 1460 και για περιστατικά επείγουσας ανάγκης στον τηλεφωνικό αριθμό 112.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top