ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπιασε δουλειά στην Ελεγκτική η Αθηνά Δημητρίου - Καμία συζήτηση για Αριστοτέλους - Πότε λήγει (ξανά) η άδειά της

Έπιασε δουλειά στην Ελεγκτική η Αθηνά Δημητρίου - Καμία συζήτηση για Αριστοτέλους - Πότε λήγει (ξανά) η άδειά της

Την απόσπαση της τέως υποδιευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών Αθηνάς Δημητρίου στην Ελεγκτική Υπηρεσία αποφάσισε πριν λίγες μέρες η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ).

Μάλιστα, η απόσπασή της έχει ήδη ξεκινήσει από χθες Δευτέρα 24 Απριλίου και η ίδια έπιασε αμέσως δουλειά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόσπαση έχει διάρκεια τρία χρόνια.

Τα καθήκοντά της περιλαμβάνουν τον έλεγχο δημοσίων συμβάσεων εξαιρουμένων όλων όσων προκηρύσσονται και συνομολογούνται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως.

Όσον αφορά την Άννα Αριστοτέλους πηγές αναφέρουν πως δεν έχει γίνει καμία συζήτηση στην ΕΔΥ για ενδεχόμενη απόσπασή της.

Παρατείνεται ο διορισμός του Ιωάννη Καπνουλλά στις Κεντρικές Φυλακές

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας, παρατείνεται και ο διορισμός του Ιωάννη Καπνουλλά στις Κεντρικές Φυλακές, μέχρι τις 15 Μαΐου του 2022.

Να σημειωθεί ότι ανανεώθηκε και η άδεια της Άννας Αριστοτέλους μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία και έτσι παραμένει ο κ. Καπνουλλάς ως αναπληρωτής Διευθυντής των Φυλακών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top