ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η ιστορία μιας πολύτεκνης μάνας που γέννησε τρίδυμα στην Κύπρο: «Είδε κάτι παράξενο ο γιατρός - Ανησύχησε και αυτός και εμείς» - Βίντεο

Η ιστορία μιας πολύτεκνης μάνας που γέννησε τρίδυμα στην Κύπρο: «Είδε κάτι παράξενο ο γιατρός - Ανησύχησε και αυτός και εμείς» - Βίντεο

Με αφορμή της γιορτής της μητέρας, μια ιστορία κύπριας μάνας με πέντε παιδιά, παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο». Ο λόγος για την Αδαμαντίνη, η οποία είχε πέντε αγγελούδια, ενώ στην τελευταία της εγκυμοσύνη έφερε στη ζωή τρίδυμα.

Όπως η ίδια ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής: «είναι δύσκολο, αλλά είναι και μια μεγάλη ευλογία. Τα οφείλουμε όλα στο θεό. Μας βοήθησε σε όλα τα κομμάτια. Έχω μεγάλη πίστη στο θεό και προσπαθούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, όσο πιο σύντομα μπορούμε»

Σχετικά με τα τρίδυμα παιδάκια της που σήμερα είναι δυόμισι ετών, είπε ότι αυτή και ο σύζυγος της, ήθελαν απλά να κάνουν ένα τρίτο παιδάκι, χωρίς ωστόσο να έχουν στο μυαλό τους ότι θα έρθουν τρίδυμα. «Τα τρίδυμα μας άλλαξαν την ζωή μας, είχαμε δυο παιδιά και όταν θέλαμε να κάνουμε τρίτο, είχαμε στο μυαλό μας ότι θα έρθει ακόμα ένα παιδάκι.»

Αναφερόμενη στο πρώτο συναίσθημα, όταν ο γιατρός τους είπε πως περιμένουν τρίδυμα, η Αδαμαντίνη, περιέγραψε την αγωνία που έζησαν, καθώς όπως είπε, εκείνη η στιγμή άγχωσε  και τον γιατρό. «Μας είπε ότι είναι τρίδυμα. Είδε κάτι παράξενο, ανησύχησε και αυτός, έτσι πέρασε και σε εμάς αυτή η ανησυχία. Περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές μέχρι να έρθει το πρωινό της επόμενης μέρας, για να πάμε σε άλλο γιατρό και να μας επιβεβαιώσει ότι είναι τρία και είναι καλά στην υγεία τους»

Στην συνέχεια, όπως ανέφερε, γεννήθηκαν τα μωράκια τους, πολύ μικρά και δεν είχαν σχεδόν ούτε κιλό, ήταν στα όρια του κιλού. «Επειδή τα παιδιά έπρεπε να νοσηλευτούν στο Μακάρειο, φέρναμε σπίτι ένα ένα μωράκι και ο μικρός μου με ρώτησε “μάμα, πόσα μωράκια θα φέρουμε σπίτι;Άλλαξε η ζωή μας, είχαμε πολλά κλάματα, πολλές γκρίνιες από τους μεγάλους. Εμείς όλοι μέρα τρέχαμε, δεν είχα βοήθεια από κάποιο»

«Δεν θα άλλαζα τίποτα. Περάσαμε τόσο δύσκολα, αλλά δεν θα άλλαζα τίποτα. Είναι η ζωή μου τα μωρά μου, το καθένα έχει την δική του ανάγκη και θα είμαι πάντα δίπλα τους», είπε χαρακτηριστικά η Αδαμαντίνη. 

Ακολούθως, μίλησε για τις δυσκολίες, οικονομικές κυρίως, που υπάρχουν και είπε ότι προσπαθεί σιγά σιγά, να ξεκινήσει να δουλεύει: «αναγκαστικά πρέπει να εργαστούμε, είναι πολύ δύσκολο με πέντε παιδάκια να εργάζεται μόνο ο πατέρας. Οι ανάγκες τους είναι πάρα πολλές.» 

«Είναι πολύ δύσκολο στην πράξη να κάνεις παιδάκια», συνέχισε να εξηγεί η Αδαμαντίνη, τονίζοντας ότι: «δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη βοήθεια από το κράτος, που θα μπορούσαμε να έχουμε. Πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές. Παίρνουμε μόνο το επίδομα πολύτεκνου που είναι πολύ ασήμαντο ποσό» 

Ακολούθως μίλησε και ο πατέρας στην κάμερα της εκπομπής, ο οποίος ανέφερε πως δεν περίμεναν πέντε παιδιά, ενώ τόνισε πως υπάρχει μια συνεργασία μεταξύ τους αλλά και διαφωνίες όπως με όλα τα ζευγάρια. Την ίδια ώρα, είπε πως η πολιτεία θα μπορούσε να συμβάλλει πολύ περισσότερο στις πολύτεκνες οικογένειες.

«Αυξήθηκαν τα είδη πρώτης ανάγκης, άρα είναι πιο δύσκολο το να περνάς πιο άνετα. Προσπαθούμε να μην στερούμε τίποτα από τα μωρά μας», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο την συνέντευξη:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top