Ανδρουλάκης: Όχι σε «κυβέρνηση ειδικού σκοπού» – Θέτω συγκεκριμένο πλαίσιο για συνεργασία

Ανδρουλάκης: Όχι σε «κυβέρνηση ειδικού σκοπού» – Θέτω συγκεκριμένο πλαίσιο για συνεργασία

Αντίθετος σε συμμετοχή του σε «κυβέρνηση ειδικού σκοπού» με τον Αλέξη Τσίπρα δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης σε σημερινή του συνέντευξή, ερωτώμενος για τις σχετικές δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε στα ΜΜΕ, την Τρίτη 16 Μαΐου.

Όπως είπε ερωτώμενος σχετικά στο κεντρικό δελτίο του ALPHA:

«Αυτά που λέει ο κύριος Τσίπρας είναι όπλο για τον Μητσοτάκη. Δεν αφορούν μια ολιστική ατζέντα για τα θέματα της χώρας. Ουσιαστικά αυτά κάνουν τον Τσίπρα χορηγό του κυρίου Μητσοτάκη. Αν υπήρχε αξιόπιστη αντιπολίτευση, η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα ήταν παρελθόν με όλα αυτά που έχουν γίνει και με την οικονομία σε δεινή θέση.

Με τη στάση αυτή του Τσίπρα, ο Μητσοτάκης βγαίνει από τη δύσκολη θέση.

Εγώ δεν αποκλείω καμία συνεργασία, αλλά θέτω συγκεκριμένο πλαίσιο για αυτή τη συνεργασία», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που μπορεί να θέσει την ατζέντα», σημείωσε.

ΠΗΓΗ: ertnews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE