Πιάστηκαν στα χέρια πατέρας με τον πρώην της 17χρονης κόρης του - Στο νοσοκομείο Λάρνακας με τραύματα

Πιάστηκαν στα χέρια πατέρας με τον πρώην της 17χρονης κόρης του - Στο νοσοκομείο Λάρνακας με τραύματα

Με τραύματα στο νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκε πατέρας 17χρονης μετά από συμπλοκή με 26χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος γύρω στις 17:30 το απόγευμα, εμφανίστηκε με άγριες διαθέσεις στο σπίτι της 17χρονης πρώην συντρόφου του στην περιοχή Πύλας, με την οποία και καβγάδισε.

Στη συνέχεια ο πατέρας της 17χρονης, ηλικίας 40 ετών, ενήμερος για το περιστατικό, μετέβη στο χώρο διαμονής του 26χρονου για να του ζητήσει εξηγήσεις για το σκηνικό με την κόρη του. Αποτέλεσμα οι δυο άντρες να πιαστούν στα χέρια.

Από την συμπλοκή ο 40χρονος μεταφέρθηκε με τραύματα στο χερί στο Γ.Ν. Λάρνακας ενώ ο 26χρονος φέρει ελαφρά τραύματα επίσης στα χέρια.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο 26χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής μετά την συμπλοκή κινητοποιήθηκαν άμεσα μέλη από το ειδικό κλιμάκιο Βίας στην Οικογένεια της ΑΔΕ Λάρνακας ώστε να διεξάγουν έρευνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE