ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οριστικά εκτός Φυλακών η Άννα Αριστοτέλους – Θα συνεχίσει την καριέρα της σε «σημαντικό πόστο» στο Δημόσιο

Οριστικά εκτός Φυλακών η Άννα Αριστοτέλους – Θα συνεχίσει την καριέρα της σε «σημαντικό πόστο» στο Δημόσιο

Οριστικά εκτός Κεντρικών Φυλακών τίθεται η Άννα Αριστοτέλους, με την Διεύθυνση του Σωφρονιστικού Ιδρύματος, να περνά σύντομα σε νέα χέρια και την κ. Αριστοτέλους να αναλαμβάνει άλλο εξίσου σημαντικό πόστο στη Δημόσια Υπηρεσία.

Αυτό στην ουσία ανακοίνωσε σήμερα (1/6) η Υπουργός Δικαιοσύνης, Άννα Προκοπίου, ξεκαθαρίζοντας ότι η κ. Αριστοτέλους δεν θα αναλάβει οποιοδήποτε πόστο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ειδικότερα σε δηλώσεις στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» και ερωτηθείσα εάν αύριο (2/6) που λήγει η άδεια της κ. Αριστοτέλους αυτή θα επιστρέψει στα καθήκοντά της στις Κεντρικές Φυλακές, η Υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι «έχουν δρομολογηθεί κάποιες αλλαγές».

Η κ. Αριστοτέλους, πρόσθεσε, «με δική της επιθυμία και μετά από συζήτηση που είχαμε μαζί, αποφάσισε ότι έχει κλείσει ο κύκλος της ίδιας για τις Φυλακές. Το που ακριβώς θα μεταφερθεί, για να συνεχίσει την επαγγελματική της ανέλιξη, θα ανακοινωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Αλλά αυτό που μπορώ να πω μετά βεβαιότητας είναι ότι δεν επιστρέφει στις Φυλακές. Ήταν δική της επιθυμία».

Παράλληλα η Υπουργός Δικαιοσύνης αφού τόνισε ότι «εγώ σέβομαι το γεγονός ότι η κυρία Αριστοτέλους έλεγε αυτά που έλεγε για τους δικούς της λόγους και συμφωνώ ότι πρέπει να έχει την επιλογή πως θέλει να συνεχίσει η ίδια την σταδιοδρομία της», είπε πως «είναι ψηλή η θέση της, πιστεύω ότι μπορεί να επιτελέσει σημαντικό έργο από άλλα πόστα, είχε την επιλογή και έχουμε καταλήξει κάπου, αλλά προτιμώ να μην το ανακοινώσω».

Ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Κουκκίδου διευκρίνισε ότι η απερχόμενη Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών δεν θα αναλάβει θέση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, αλλά «σε είναι πολύ σημαντικό πόστο που θα αναλάβει που πιστεύω ότι της ταιριάζει και θα κάνει εξαιρετική δουλειά».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Υπουργού Δικαιοσύνης:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top