ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Σεπτέμβριο στη Λεμεσό το ευρωμεσογειακό συνέδριο MEDomfs23

Τον Σεπτέμβριο στη Λεμεσό το ευρωμεσογειακό συνέδριο MEDomfs23

Στη Λεμεσό θα πραγματοποιηθεί, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, το Eυρώ-Μεσογειακό Συνέδριο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (MEDomfs23), το οποίο, σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα στρέψει το ενδιαφέρον επιστημόνων του τομέα, από όλο τον κόσμο, στη χώρα μας.

Το συνέδριο διοργανώνεται, στις 27 και 29 Σεπτεμβρίου, από την «Κυπριακή Εταιρεία Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής», και αποτελεί το σημαντικότερο επιστημονικό γεγονός Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας καθώς και του Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Οργανισμού Στοματογναθοπροσωπικών Χειρουργών (EACMFS και IAOMS).

Προσανατολισμένο στις νέες και ψηφιακές τεχνολογίες, το «MEDomfs23» καλεί τους Κύπριους στοματικούς και γναθοπροσωπικούς χειρούργους, οδοντιάτρους, πλαστικούς χειρούργους και ωτορινολαρυγγολόγους, τόσο επαγγελματίες όσο και ειδικευμένους φοιτητές, εάν επιθυμούν να παρουσιάσουν την δουλειά και την έρευνα τους στο ακροατήριο, όπως υποβάλουν τις εργασίες τους μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2023.

Η επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου απαρτίζεται από ακαδημαϊκούς και ιατρούς των εθνικών επιστημονικών εταιρειών Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής της Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ, Ιταλίας, Ισπανίας και Σερβίας, σε μια σύμπραξη δυνάμεων για ενίσχυση της εμπειρογνωμοσύνης και επιρροής των χωρών σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο και με συμμετοχή συνέδρων από όλο τον κόσμο.

Πέραν των εικοσιπέντε διακεκριμένων ομιλητών, από όλο τον κόσμο, αναμένεται ότι θα δώσουν το παρών τους, με ομιλίες, masterclasses και βιωματικά εργαστήρια, ενώ ο Ευρωπαϊκός και ο Διεθνής Οργανισμός Στοματογναθοπροσωπικών Χειρουργών θα συνδιοργανώσουν επιστημονικές ημερίδες και συμπόσια για το μέλλον και τις καινοτόμες εξελίξεις στους τομείς των συγκεκριμένων ειδικοτήτων.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί στο Χαρουπόμυλο Λανίτη, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν σε ιατρική έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών και να λάβουν μέρος στις κοινωνικές εκδηλώσεις και εκδηλώσεις δικτύωσης, που σχεδιάστηκαν έχοντας στον πυρήνα τους τον Κυπριακό και Μεσογειακό τρόπο ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.medomfs23.com.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top