LIKE ONLINE

To ζώδιο με το οποίο είναι πολύ δύσκολο να χωρίσεις και εκείνο που γίνεται ο καλύτερος πρώην

To ζώδιο με το οποίο είναι πολύ δύσκολο να χωρίσεις και εκείνο που γίνεται ο καλύτερος πρώην

Ένας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος. Υπάρχουν, όμως, άνθρωποι που φαίνεται πως χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο να αφήσουν μια σχέση να τελειώσει. Μια ξεκάθαρη συζήτηση είναι η καλύτερη λύση για κάποιους, ενώ άλλοι χρειάζονται εξηγήσεις, χρόνο, διάλογο, συναντήσεις και πολλές δικαιολογίες για να δεχθούν ότι η σχέση τους δεν λειτουργεί πια.

Διάβασε παρακάτω ποιο ζώδιο δεν μπορεί να αποδεσμευτεί εύκολα από μία ρομαντική σχέση και ποιο γίνεται ο καλύτερος πρώην σύντροφος.

Το ζώδιο που δυσκολεύεται να χωρίσει

Πίστευες πως θα είναι ο Καρκίνος, αλλά έπεσες έξω. Εκείνος που δεν μπορεί να δεχθεί έναν χωρισμό είναι ο Ιχθύς. Αν θέλεις να χωρίσεις μαζί του, εξοπλίσου με πολύ υπομονή. Οι Ιχθύες είναι από τα πιο διαισθητικά ζώδια, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως έχουν ήδη καταλάβει ότι ο χωρισμός έρχεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και έτοιμοι να τον δεχτούν. Μπορούν να ζήσουν μόνοι, αλλά άπαξ και βρουν ταίρι γαντζώνονται πάνω του, οπότε η ιδέα ενός χωρισμού δεν τους είναι καθόλου ευχάριστη. Αν προσπαθείς να πάρεις αποστάσεις θα τους δεις να αντιδρούν με ρομαντικά ραντεβού και κινήσεις ευγένειας και αγάπης. Μετά τον χωρισμό περίμενε μακροσκελή μηνύματα που ζητούν περισσότερες εξηγήσεις, όπως «Τι θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερα;» ή «Δεν μπορεί αυτό να είναι το τέλος».

Το ζώδιο που γίνει ο καλύτερος πρώην

Πιστεύει πολύ στο ρητό που λέει: «Καλύτερα να αγαπήθηκες και να έχασες, παρά να μην αγαπήθηκες καθόλου». Αυτό το ζώδιο τη στιγμή που θα καταλάβει ότι το μεταξύ σας δεν «τραβάει» πια θα σε αφήσει ελεύθερη, χωρίς παρακάλια ή συναισθηματικούς εκβιασμούς. Επίσης, δεν κρατά κακίες, οπότε θα σου στείλει ευχές στα γενέθλια ή συγχαρητήρια σε κάποιο επίτευγμά σου, ακόμα και μετά τον χωρισμό. Έχει μεγάλη καρδιά και είναι ευαίσθητο ζώδιο, αλλά δεν θα σε κρατήσει δίπλα του αν δεν θέλεις. Το ελεύθερο πνεύμα του δεν μπορεί να βάλει δεσμά σε άλλους και μιλάμε, φυσικά, για τον Τοξότη.

 ΠΗΓΗ: marieclaire

Στις έξι οι συλλήψεις για την επίθεση κατά διανομέα φαγητού στη Λεμεσό

Έδειραν 25χρονη και έπεσε απο ύψος 3 μέτρων στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top