ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έβαλαν φωτιά σε στέγη φιλοξενίας ασυνόδευτων ανήλικων στη Λευκωσία - Απομακρύνθηκαν έγκαιρα τα παιδιά

Έβαλαν φωτιά σε στέγη φιλοξενίας ασυνόδευτων ανήλικων στη Λευκωσία - Απομακρύνθηκαν έγκαιρα τα παιδιά

Σε κινητοποίηση τέθηκε το πρωί της Κυριακής (25/6) η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από πυρκαγιά σε κτίριο που φιλοξενεί ασυνόδευτους ανήλικους στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 10:11 το πρωί της Κυριακής (25/6) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά στον πρώτο όροφο διώροφου κτιρίου στον Άγιο Δομέτιο στην επαρχία Λευκωσίας.

Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 3 πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 10:45.

Η πυρκαγιά βρισκόταν σε υπνοδωμάτιο του κτηρίου, το οποίο από πρώην ξενοδοχείο έχει μετατραπεί σε στέγη φιλοξενίας ασυνόδευτων ανήλικων αλλοδαπών και είχε επεκταθεί σε δεύτερο υπνοδωμάτιο.

Τα δύο υπνοδωμάτια, καθώς και το περιεχόμενό τους, έπαθαν εκτεταμένες ζημιές. Επιπρόσθετα, από τον καπνό, ζημιές έπαθε η βαφή της τοιχοποιίας και εξοπλισμός ολόκληρου του ορόφου.

Στο κτήριο διέμενε μεγάλος αριθμός αλλοδαπών, οι οποίοι απομακρύνθηκαν έγκαιρα χωρίς να κινδυνεύσουν. Μετά από διερεύνηση που ακολούθησε, η πυρκαγιά οφείλεται σε κακόβουλη πράξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top