LIKE ONLINE

Αυτό είναι το πιο χαμηλό αμάξι στον κόσμο: Δεν έχει ούτε ρόδες - Δείτε βίντεο

Αυτό είναι το πιο χαμηλό αμάξι στον κόσμο: Δεν έχει ούτε ρόδες - Δείτε βίντεο

Ένα ρεκόρ μέσα στα ρεκόρ σημειώθηκε στο Pandino, της Ιταλίας, κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης συγκέντρωσης Fiat Panda που έχει γίνει ποτέ, εμφανίστηκε το χαμηλότερο Panda στον κόσμο.

Το Fiat Panda είναι μέρος της ιταλικής ταυτότητας και ένα πραγματικό σύμβολο γνωστό παγκοσμίως. Αυτό το εμβληματικό αυτοκίνητο, που γεννήθηκε με την πρώτη του σειρά το 1980, εξακολουθεί να προσελκύει και να γοητεύει ακόμα και σήμερα, διαθέτοντας μια αφοσιωμένη οπαδική ομάδα από λάτρεις σε όλο τον κόσμο.

Ένα είδωλο όπως το θρυλικό «pandino», όπως συχνά αποκαλείται, δεν θα μπορούσε παρά να έχει μια συγκέντρωση αφιερωμένη σε αυτό. Έτσι, από ένα λογοπαίγνιο που γεννήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προέκυψε το Panda a Pandino - μια εκδήλωση που φέρνει κοντά τα Πάντα στη μικρή πόλη της επαρχίας Crema.

Δείτε βίντεο:

Το Panda a Pandino 2023 σημείωσε τεράστια επιτυχία και μεταξύ των συμμετεχόντων, υπήρχε ένα πραγματικά περίεργο διαμάντι, το χαμηλότερο Πάντα του κόσμου. Λιγότερο από το μισό ύψος ενός κανονικού Panda, αλλά πλήρως λειτουργικό.

Η μικρή πόλη Pandino στην περιοχή Cremasco έχει γίνει ένα είδος «Μέκκας» για όλους τους λάτρεις του Fiat Panda. Η ετήσια συγκέντρωση ξεκίνησε το 2017 και γρήγορα έγινε η μεγαλύτερη συγκέντρωση Panda στον κόσμο, αφιερωμένη σε αυτό το εμβληματικό αυτοκίνητο.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top