LIFESTYLE

Ξέσπασε η αδερφή της συντρόφου του Νεϊμάρ για τις απιστίες του υπό όρους – «Κάνει πλάκα αντί να νιώθει ντροπή»

Ξέσπασε η αδερφή της συντρόφου του Νεϊμάρ για τις απιστίες του υπό όρους – «Κάνει πλάκα αντί να νιώθει ντροπή»

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως ο Νεϊμάρ έχει συμφωνήσει με την έγκυο σύντροφο του Μπρούνα Μπιανκάρντι να μπορεί να την απατάει υπό όρους και η αδερφή της ξέσπασε, τονίζοντας πως θα έπρεπε εκείνος να νιώθει αηδία.

Έτσι, έκανε ένα story στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων έγραψε πως «κάνει πλάκα με την κατάσταση αντί να νιώθει ντροπή. Γελάς στα social media και βάζεις την αδερφή μου σε λάθος θέση για άλλη μια φορά. Νομίζεις ότι οι άλλοι θέλουν να σε γκρεμίσουν, αλλά πέφτεις κάτω μόνος σου».

Αναλυτικά η ανάρτηση της:

«Σας συνιστώ να σταματήσετε να αντιμετωπίζετε σοβαρές καταστάσεις με γέλιο. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσεις τη σοβαρότητα της κατάστασης όταν δεν έχεις ευθύνη και δέσμευση για τον άλλο. Εκτός από το ότι περιτριγυρίζεται από ανθρώπους που του φέρονται σαν Θεό που χειροκροτούν τις μαλακίες του. Τα σχόλια της φωτογραφίας όπου αναγνωρίζει την προδοσία το αποδεικνύουν.

Πολλοί παραθέτουν στίχους Θεού και Βίβλου. Κάνει πλάκα με την κατάσταση αντί να νιώθει ντροπή. Γελάς στα social media και βάζεις την αδερφή μου σε λάθος θέση για άλλη μια φορά. Νομίζεις ότι οι άλλοι θέλουν να σε γκρεμίσουν, αλλά πέφτεις κάτω μόνος σου. Ένας άνθρωπος που αρνείται να είναι άντρας, αρνείται να ωριμάσει και να αναλάβει την ευθύνη για ό,τι κάνει.

Για όσους πιστεύουν ότι η αδερφή μου είναι σε αυτή τη σχέση για συμφέροντα, χρήματα και φήμη, ας καταλάβουν μια για πάντα: δεν το έχει και δεν το χρειάζεται. Δεν υπήρξε ποτέ κανένα είδος συμβολαίου ή συμφωνίας (που θα επέτρεπε στον παίκτη να είναι άπιστος). Αυτό είναι εξαιρετικά προσβλητικό για κάποιον που έχει μεγαλώσει σε μια σωστή οικογένεια».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top