Αναστάτωση στη Γαλλία: Έστειλαν επιστολή με ένα κομμένο δάχτυλο στο Μέγαρο Ελιζέ

Αναστάτωση στη Γαλλία: Έστειλαν επιστολή με ένα κομμένο δάχτυλο στο Μέγαρο Ελιζέ

Αναστάτωση προκάλεσε στις αρχές της εβδομάδας στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, ο εντοπισμός ενός κομμένου δαχτύλου, σε επιστολή που εστάλη στην προεδρική κατοικία.

Στην αποκάλυψη προχώρησε η γαλλική εφημερίδα Valeurs Actuelles, ενώ την επιβεβαίωσε και η αστυνομία, συμπληρώνοντας πως η συγκεκριμένη επιστολή εντοπίστηκε στις 10 Ιουλίου, ημέρα που ξεκίνησαν και οι σχετικές έρευνες σχετικά με απειλές για τη διάπραξη εγκλήματος ή αδικήματος κατά εκλεγμένου αξιωματούχου

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κομμένο δάχτυλο ανήκει στον συντάκτη της επιστολής, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, ενώ εικάζεται πως πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα.

Το Ελιζέ δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα για την υπόθεση.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.