Το θρίλερ θα έχει αίσιο τέλος; Πλησιάζει όλο και περισσότερο ο Χριστοφή

Το θρίλερ θα έχει αίσιο τέλος; Πλησιάζει όλο και περισσότερο ο Χριστοφή

Σε εξέλιξη των όσων σας είχε μεταφέρει η στήλη νωρίτερα, φαίνεται πως η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε Ομόνοια και Δημήτρη Χριστοφή έχει μικρύνει.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, φαίνεται πως η Ομόνοια τα έχει βρει με τον ποδοσφαιριστή σχετικά με την χρονική διάρκεια (τρία χρόνια) αλλά έχουν γίνει βήματα και στο οικονομικό κομμάτι.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η πρόταση της Ομόνοιας είναι κάπου στα 200.000 και πως θα προσθέσει ένα ποσό πρώην παράγοντας της ομάδας (που διατηρεί στενή σχέση με τον ποδοσφαιριστή) προκειμένου να γίνει το «deal».

Δείτε και το status που ανέβασε μόλις τώρα  η Έλενα Τζιοβάνη, κόρη του Χριστάκη Τζιοβάνη, πρώην παράγοντα της ομάδας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

Η μεγάλη σημασία της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ σε κρίσιμα ζητήματα της ευρωπαϊκής ατζέντας, όπως η Διεύρυνση, υπογραμμίστηκε κατά τις σημερινές συνομιλίες που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Μολδαβίας κα Μάγια Σάντου, η οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE