LIKE ONLINE

Πέταξε χοτ ντογκ σε Μουσουλμάνο μποξέρ και του όρμησε σε συνέντευξη Τύπου – Δείτε βίντεο

Πέταξε χοτ ντογκ σε Μουσουλμάνο μποξέρ και του όρμησε σε συνέντευξη Τύπου – Δείτε βίντεο

Απίστευτο σκηνικό κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για έναν αγώνα Misfits Boxing που επρόκειτο να γίνει το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν ο αστέρας του YouTube Άλεξ Στάιν πέταξε λουκάνικα (!) κατά του αντιπάλου του Μουσουλμάνου Μο Ντιν με αποτέλεσμα να αντιδράσει και να επιτεθεί εναντίον του!

Μετά από αυτό φυσικά ο αγώνας ματαιώθηκε, προς το παρόν τουλάχιστον, παρά τις εκατέρωθεν εξηγήσεις που δόθηκαν, ωστόσο η κακόγουστη φάρσα του Στάιν κόστισε τη διακοπή συμβολαίου του με την εταιρία του.

Δείτε βίντεο:

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Stein σηκώθηκε όρθιος, στράφηκε προς τον αντίπαλό του και δήλωσε: “Σου έφερα ένα μικρό δώρο γιατί ξέρω ότι σου αρέσουν τα χοτ ντογκ”, πριν εκτοξεύσει λουκάνικα από ένα δοχείο προς την κατεύθυνση του Mo Deen.

Ο Mo Deen έγινε έξαλλος και ανέβηκε σε ένα τραπέζι για να προσπαθήσει να φτάσει στον Stein, με την ασφάλεια να παρεμβαίνει για να τον εμποδίσει να επιτεθεί στον YouTuber.

Εν τω μεταξύ, ο Stein συνέχισε να πειράζει τον Mo Deen υποστηρίζοντας: “Ξέρω ότι σου αρέσει αυτό. Σου αρέσει το χοιρινό, σωστά;

Ο Mo Deen είναι μουσουλμάνος και το χοιρινό κρέας θεωρείται haram (απαγορευμένο) από τους μουσουλμάνους, εξηγώντας την οργισμένη αντίδρασή του.

Μετά το περιστατικό, οι Misfits αντέδρασαν γρήγορα και αφαίρεσαν τον Stein από την κάρτα τους.

Ο Stein ανακοίνωσε την είδηση δημοσιεύοντας μια επιστολή από τους Misfits στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η επιστολή με τίτλο “Καταγγελία συμβολαίου” έγραφε: “Αγαπητέ κ. Stein, στη συνέντευξη Τύπου πετάξατε λουκάνικα, που πιστεύεται ότι ήταν χοιρινό κρέας, στον κ. Mohammad Kubba a/k/a Mo Deen, τον προγραμματισμένο αντίπαλό σας, προκαλώντας καυγά μεταξύ του κ. Kubba και εσάς. Ο καυγάς αυτός προκάλεσε την καταστροφή της σκηνής της συνέντευξης Τύπου.

“Έχετε δυσφημίσει το όνομα και τη φήμη της Misfits Boxing, των μετόχων της και των συνεργατών της”.

Παρά το γεγονός ότι υπονόησε τότε ότι πετούσε “χοτ ντογκ” από χοιρινό κρέας στον Μο Ντιν, ο Στάιν φάνηκε να υπαναχωρεί όταν δημοσίευσε στο Twitter την επιστολή λύσης του συμβολαίου του.

Έγραψε: “Μόλις ακυρώθηκε ο αγώνας μου επειδή πέταξα λουκάνικα γαλοπούλας στον Mo Deen! Η γαλοπούλα τρώγεται από τους μουσουλμάνους, εφόσον το ζώο έχει σφαγεί σύμφωνα με τις ισλαμικές οδηγίες.

Ο Mo Deen απάντησε έκτοτε για την ακύρωση στο Twitter, δηλώνοντας ότι είναι “συντετριμμένος” που δεν θα αγωνιστεί πλέον, και υποστήριξε τον ισχυρισμό του Stein ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν χοιρινό κρέας που του πέταξαν.

Αισθάνομαι συντετριμμένος γιατί ο αγώνας μου ακυρώνεται εξαιτίας των πράξεων κάποιου άλλου και δεν έχω την ευκαιρία να σπάσω τα μούτρα αυτού του τύπου”, είπε.

‘Ανακάλυψαν ότι δεν ήταν χοιρινό, ήταν κοτόπουλο ή οτιδήποτε άλλο. Οπότε αυτό είναι ήρεμο. Εφόσον δεν ήταν (χοιρινό) δεν είναι και τόσο βαρύ’.

Ο Στάιν είναι μια 36χρονη προσωπικότητα του YouTube. Αφού ξεκίνησε την διαδικτυακή του καριέρα συμμετέχοντας σε διατροφικές προκλήσεις στο YouTube το 2011, τώρα έχει τη δική του εκπομπή Prime Time with Alex Stein στο αμερικανικό δίκτυο μέσων ενημέρωσης Blaze Media.

Είναι επίσης υποστηρικτής του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και εμφανίστηκε στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη νωρίτερα φέτος για να ζητήσει την απαλλαγή του 77χρονου από όλες τις κατηγορίες εναντίον του.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top