ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάση εργασίας του τμήματος περισυλλογής σκυβάλων του Δ. Πάφου τη Δευτέρα

Στάση εργασίας του τμήματος περισυλλογής σκυβάλων του Δ. Πάφου τη Δευτέρα

Να κατέλθει σε 24ώρη στάση εργασίας την επόμενη Δευτέρα αποφάσισε σε σημερινή Γενική Συνέλευση το προσωπικό του τμήματος περισυλλογής σκυβάλων του Δήμου Πάφου, σύμφωνα με ανακοίνωση των συντεχνιών ΕΕΣΤΑ ΣΕΚ Πάφου, ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ Πάφου, ΔΕΟΚ Πάφου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «παρά τις προειδοποιήσεις προς τον Δήμο Πάφου για την λήψη μέτρων, με την σταδιακή αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου στόλου οχημάτων, την σοβαρή υποστελέχωση της υπηρεσίας, την μη λήψη άδειας ανάπαυσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, δυστυχώς δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση».

Μετά λύπης μας, προστίθεται, «διαπιστώσαμε ότι τις τελευταίες μέρες συνεργεία στελεχώνονται μόνο με ένα εργάτη, κάτι το οποίο θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ζωή τους, το προσωπικό δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάρει μέτρα για την προστασία του».

Οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που τους εκπροσωπούν εκφράζουν την λύπη τους για τυχόν ταλαιπωρία που θα υποστεί το κοινό αλλά δεν είχαν άλλη επιλογή, καταλήγουν οι συντεχνίες ΕΕΣΤΑ ΣΕΚ Πάφου, ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ Πάφου, ΔΕΟΚ Πάφου.

AΠΟ ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του εν αργία Αρχιμανδρίτη και ηγούμενου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκταρίου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση του χρηματοκιβωτίου, που εντοπίστηκε στους χώρους της Μονής και περιείχε το χρηματικό ποσό των €807,000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top