LIFESTYLE

George Clooney: «Είμαι ένας ευτυχισμένος, παντρεμένος άντρας»

George Clooney: «Είμαι ένας ευτυχισμένος, παντρεμένος άντρας»

Για το γάμο του, αν είναι ευτυχισμένος και πού βρίσκεται αυτή τη περίοδο η σύζυγος του, μίλησε πρόσφατα ο George Clooney.

Θα έλεγες ότι είσαι αισιόδοξος άνθρωπος; «Ναι, είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά»

Υπάρχουν όμως και κακές μέρες;

«Βέβαια. Περνάω και δύσκολες φάσεις κάποιες μέρες αλλά σε ζητήματα πιο γενικά. Υπήρξα τυχερός στη ζωή μου, οπότε δεν νομίζω ότι δικαιούμαι να παραπονιέμαι για κάτι. Έχω ζήσει μια πολύ καλή ζωή»

Το μέλλον μοιάζει ακόμα καλύτερο με έναν ευτυχισμένο γάμο. Έτσι δεν είναι; «Είμαι ένας ευτυχισμένος, παντρεμένος άντρας. Είναι αλήθεια και ταυτόχρονα έχει και πολλή πλάκα»

Τώρα πλέον περνάς πολύ καιρό στη Μ. Βρετανία. Έχεις ερωτευτεί τη βασιλική οικογένεια; «Νομίζω, ήταν πολύ ευγενικό εκ΄ μέρους τους να ονομάσουν το παιδί τους με το όνομα μου. Είναι μεγάλη μου τιμή!»

Πού βρίσκεται αυτή την περίοδο η όμορφη σύζυγος σου; «Εργάζεται. Προσπαθεί να βγάλει κάποιους ανθρώπους από τη φυλακή, οπότε καταλαβαίνεις...», λέει στο ΟΚ.

Πηγή: gossip-tv.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top