ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η super γιαγιά του TikTok και ο εγγονός της, Δημήτρης στο «Τ» - Το πρώτο βίντεο και η απόλυτη επιτυχία – «Είμαι 75 συν αλλά νιώθω 18»

Η super γιαγιά του TikTok και ο εγγονός της, Δημήτρης στο «Τ» - Το πρώτο βίντεο και η απόλυτη επιτυχία – «Είμαι 75 συν αλλά νιώθω 18»

Έχει χαρακτηριστεί, και όχι άδικα, σούπερ γιαγιά του TikTok, αφού μαζί με τον εγγονό της, Δημήτρη Ιωάννου, εδώ και τρία χρόνια έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα, με τη φήμη της να βγαίνει και εκτός συνόρων.

Ο λόγος για την γιαγιά Ανδρούλλα από τη Λεμεσό, η οποία σήμερα μπορεί να είναι 75 ετών συν, αλλά νιώθει, μόλις 18, όπως η ίδια λέει.

Το πρώτο της βίντεο με τον εγγονό της Δημήτρη, στον οποίο, όπως παραδέχεται, έχει μεγάλη αδυναμία, ανέβηκε τον Ιούνιο του 2020 αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια. Ακολούθησε δεύτερο, τρίτο και πλέον μετρούν αρκετές δεκάδες, αν όχι και εκατοντάδες κοινά βίντεο, ενώ το τελευταίο διάστημα στο… κόλπο έχουν μπει κι άλλα πρόσωπα, μεταξύ αυτών και η μητέρα του Δημήτρη.

@dimitrisi Με την μαμα ❤️ #greece #cyprus #greek #mother #mpesfy #mpesforyou ♬ πρωτότυπος ήχος - Foureira

Η γιαγιά Ανδρούλλα, όπως αποδεικνύεται τόσο μέσα από τα βίντεο όσο και γενικά μέσα από την καθημερινότητά της, είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, χαμογελαστός και συμπαθέστατος, με πολλή ενέργεια και καλή διάθεση, την οποία καταφέρνει να μεταδίδει στους γύρω της κι όχι μόνο.

Σήμερα η κυρία Ανδρούλλα έχει αποκτήσει και το δικό της προφίλ στο Instagram και μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα κατόρθωσε να ξεπεράσει τους 10.000 ακόλουθους.

Δεν γνώριζε τι ήταν το TikTok

Όπως παραδέχεται στο ThemaOnline όταν ο Δημήτρης της ζήτησε να κάνουν μαζί βίντεο στο TikTok δεν γνώριζε καν τι ήταν. «Νόμιζα ότι θα βγάζαμε μαζί μία φωτογραφία και θα τελείωνε η υπόθεση. Όταν μου είπε για το TikTok, αυθόρμητα τον ρώτησα ‘αυτό το TikTok τι είναι; Δεν καταλαβαίνω τι είναι’. ‘Είναι εντάξει γιαγιά. Εσύ έλα μαζί μου κι είναι εντάξει’, μου απάντησε. Ε, αυτό ήταν. Κάναμε το πρώτο βίντεο. Το έβλεπα και γελούσα εγώ. Μετά όταν ο Δημήτρης το ανέβασε στην πλατφόρμα, πήγε πολύ καλά», θυμάται τονίζοντας ότι τα πάντα έγιναν με τη συγκατάθεσή της. «Πλέον είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ και το κάνω με την ψυχή μου», λέει.

@dimitrisi Η γιαγια ξανα πισω 😂 #greece #greek #grandmothersoftiktok #foryou #mpesfyp ♬ Neraida Kai palikari - Eugene Tak

Για τη σχέση της με τον εγγονό της Δημήτρη, η γιαγιά Ανδρούλλα μιλά και τα καλύτερα και τα πιο γλυκά λόγια. «Ο Δημήτρης είναι η αδυναμία μου. Εγώ τον ανάγιωσα, όπως και την αδελφή του, γιατί η μάμα τους δούλευε, το ίδιο κι ο παπάς τους. Τα μωρά μου τα έφερναν από το πρωί για να τα προσέχω και να τα αναγιώσω, μετά να πάνε νηπιαγωγείο, σχολείο να τους διαβάσεις, κοκ. Ήμουν σαν δεύτερη τους μάμα. Ήταν πολύ ήσυχος ο Δημήτρης από μωρό, σε αντίθεση με την αδελφή του, και για αυτόν τον αγαπούσα πιο πολύ. Έτσι έμεινε κι η αδυναμία προς τον Δημήτρη», αναφέρει τονίζοντας ότι «δεν άλλαξε ο Δημήτρης. Παρέμεινε ο ίδιος».

Εύκολες ή δύσκολες οι χορογραφίες και οι κινήσεις;

Όσον αφορά τις χορογραφίες και τις διάφορες κινήσεις που απαιτεί το «σενάριο» και πόσα εύκολα ή δύσκολα μπορεί να τις μάθει, με αυθορμητισμό υποδεικνύει ότι «έχει φορές που τα καταφέρνω γρήγορα, αλλά έχει και φορές που του βγάζω την ψυχή του», συμπληρώνοντας πως «είναι ωραία η ενασχόληση με το Tik Tok κι είναι ό,τι πρέπει για την ηλικία μας για να ξεφεύγει και λίγο το μυαλό μας».

«Είμαι 75 συν αλλά νιώθω 18», αναφέρει με χαρά η γιαγιά Ανδρούλλα, ενώ στο ερώτημα εάν ανέμενε ή όχι μία τέτοια επιτυχία απαντά «δεν περίμενα κάτι τέτοιο, γιατί δεν ήξερα πρώτα απ’ όλα τι ήταν το TikTok και συνεπώς δεν περίμενα ότι θα είχε τόση επιτυχία». «Πλέον όπου πάω με αναγνωρίζουν και τολμώ να πω ότι κάποιες φορές ντρέπομαι. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι πολύ θετικά. Αυτό και μόνο είναι κάτι που μου δίνει χαρά και ενέργεια να συνεχίσω παραπάνω», καταλήγει.

@dimitrisi Χαχα 😂 #greek #greektv #grandma #mpesfy #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος - Nikos Kyriakidis

Η νέα καθημερινότητα του Δημήτρη

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ιωάννου, 24 χρονών σήμερα, μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Γυμναστική, έγινε θείος και επέστρεψε μόνιμα στην Κύπρο και προσπαθεί να βρει τον δρόμο του και παρά το γεγονός πως οι ρυθμοί του έχουν αλλάξει σημαντικά, εντούτοις, δεν φαίνεται πρόθυμος να εγκαταλείψει το TikTok, αφού πλέον έχει πέραν των 230.000 ακόλουθων.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω θυμάται ότι «άρχισα να ασχολούμαι με το TikTok λίγο πριν την καραντίνα λόγω του κορωνοϊού στην Κύπρο, γύρω στον Ιανουάριο του 2020. Όταν, όμως, μπήκαμε σε καραντίνα, επειδή έκλεισαν και τα Πανεπιστήμια, είχα περισσότερο χρόνο για να ασχοληθώ πιο ενεργά με την πλατφόρμα».

@dimitrisi Εγινε αλητισσα 😂 #greek #cyprus #grandma #mpesfy #giagia ♬ πρωτότυπος ήχος - Kimi

Η απόφασή του, πάντως, να ασχοληθεί ενεργά με την δημοφιλή πλατφόρμα, δεν ήταν καθόλου δύσκολη. «Αρχικά μου άρεσε σαν ιδέα το TikTok κι έτσι ακολούθησα τα trends που τα θεωρούσα προσωπικά ωραία, επειδή απλά φαινόταν cool και ωραίο. Στην αρχή έκανα βίντεο μόνος μου και τα ανέβαζα στην πλατφόρμα. Η γιαγιά μετά από έξι-επτά μήνες άρχισε να συμμετέχει σε αυτά».

Ως προς το πώς κατάφερε να πείσει τη γιαγιά Ανδρούλλα να μπει στο κόλπο, ο Δημήτρης λέει ότι «επειδή από μικρός είμαι συνδεδεμένος με τη γιαγιά μου, γιατί μεγάλωσα στη γιαγιά επειδή οι γονείς μου εργάζονταν, σκέφτηκα μία μέρα να κάνουμε μαζί ένα βιντεάκι, καθαρά για τον πασιαμά όπως λέμε. Όταν είδαμε ότι πήγε καλά, κάναμε ακόμη ένα, μετά άλλο ένα και καταλήξαμε πλέον να κάνουμε μαζί διάφορα βιντεάκια στο TikTok», ενώ παραδέχεται κι ο ίδιος πως δεν περίμενε μία τόσο μεγάλη επιτυχία.

@dimitrisi Η γιαγια χαρηκε που με ειδε να χορευω ζειμπεκικο 🥺 #greece #greek #greekgrandma #foryou #fyp ♬ original sound

Οι ώρες που αφιερώνει και η αναγνώριση από διάσημους

Για τις ώρες που αφιερώνει στο TikTok, ο Δημήτρης τονίζει ότι «δυστυχώς, πλέον, όχι πολύ. Καμία σχέση με πέρσι ή πριν δύο χρόνια, γιατί είμαι στη φάση ότι τέλειωσα τις σπουδές μου, επέστρεψα στην Κύπρο και άρα ξεκινά λίγο το τι πρέπει να κάνεις με τη ζωή σου, να βρεις μία δουλειά, πώς να βγάλεις λεφτά, κοκ. Άλλαξαν, δηλαδή, πλέον οι προτεραιότητές στη μετά φοιτητική ζωή», υποδεικνύοντας, ωστόσο, πως «σίγουρα, όμως, δεν θα το εγκαταλείψω γιατί έχω το κοινό μου και επειδή είναι κάτι που εξελίχθηκε σημαντικά για μένα δεν μπορώ να το αφήσω εντελώς. Είναι άλλωστε και κάτι που μου αρέσει. Εάν δεν μου άρεσε, θα το άφηνα. Επειδή, όμως, όπως είπα μου αρέσει, το τρέχω. Προσπαθώ να το εντάξω μέσα στη μέρα μου. Μπορεί κάποιες μέρες να πιεστώ για να το εντάξω και αυτό στο πρόγραμμά μου. Παλιά βέβαια δεν ήταν έτσι. Το απολάμβανα φουλ. Πλέον, όμως, πρέπει να προγραμματίσω πότε θα το κάνω, γιατί μπήκα σε άλλους ρυθμούς», εξηγεί.

Αναφορικά με τα concept των βίντεο που ανεβάζει στο TikTok και το κατά πόσον τα σκέφτεται ή είναι αυθόρμητα, λέει ότι «είναι συνδυασμός. Υπάρχουν βίντεο που θα σκεφτώ το concept, αλλά και βίντεο που είναι εντελώς αυθόρμητα».

@dimitrisi Ολο το φυ μου 🤷🏻‍♂️#greek #greece #grandma #mpesforyou #mpesfy ♬ UNIQUE - RACK

Σε σχέση, δε, με την αναγνώριση και τις αντιδράσεις από διάσημα πρόσωπα, όπως η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, ο Δημήτρης υποδεικνύει ότι «για τη Φουρέιρα το περίμενα. Τελευταία έκανα βίντεο με ήχους διαφόρων καλλιτεχνών και πρόσεξα ότι υπήρξε ανταπόκριση από τους ίδιους. Συνεπώς το ανέμενα ότι η Φουρέιρα θα αντιδρούσε. Αν με ρωτούσε κάποιος πιο παλιά, θα έλεγα σίγουρα αποκλείεται. Όμως, στην παρούσα φάση, πλέον, αναμένω τις αντιδράσεις των διασήμων», καταλήγει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top