LIFESTYLE

Σάββας Πούμπουρας: Αποκαλύπτει παρασκήνιο από το «Πλάκα κάνεις» - Το παράνομο ζευγαράκι και το… ξύλο

Σάββας Πούμπουρας: Αποκαλύπτει παρασκήνιο από το «Πλάκα κάνεις» - Το παράνομο ζευγαράκι και το… ξύλο

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε για τη σατιρική εκπομπή "Πλάκα κάνεις" αποκαλύπτοντας άγνωστο παρασκήνιο από τα γυρίσματα.

Αναδρομή στο τηλεοπτικό του παρελθόν έκανε ο Σάββας Πούμπουρας, καλεσμένος στην εκπομπή ΑΝΤ1 Flashback με την Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Μακεδονία Tv.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τη σατιρική εκπομπή "Πλάκα κάνεις" αποκαλύπτοντας άγνωστο παρασκήνιο από τα γυρίσματα.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Σάββας Πούμπουρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως "επειδή ήταν και η αρχή, το Πλάκα Κάνεις ήταν το πιο φρέσκο και ήμασταν και εμείς με τον Δημήτρη τότε πιτσιρικάδες. Σε κάθε γύρισμα που είχαμε, πήγαινα με μια χαρά και μια όρεξη γιατί θέλαμε να δούμε και εμείς τι θα γίνει. Ήταν πάντα ζωντανός οργανισμός η φάρσα, δεν ήξερες ποτέ πως θα εξελιχθεί. Όπως επίσης και με τα σενάρια. Μαζευόμασταν από πίσω ο σκηνοθέτης, ο παραγωγός, το μακιγιάζ… Όλοι βάζαμε τις ιδέες μας για να δούμε τι ταιριάζει στο κάθε ζευγάρι που ερχόταν εκεί".

"Έχω να θυμηθώ άπειρα ευτράπελα από αυτή την εκπομπή. Καταρχήν, είχε πέσει ξύλο! Είχαν πιαστεί στα χέρια, είχαμε τρέξει και είχαμε βοηθήσει".

"Υπήρχε ένα παράνομο ζευγάρι που θυμάμαι πως είχαν κάτσει για καφέ, πλησιάζουμε για να πάρει η κοπέλα κάποιον μέσα να του εξηγήσει ότι "κερδίσατε, είστε το ζευγάρι που ήρθε και σήμερα σας κερνάμε" και μας λέει: ώπα, παιδιά, έχει κάμερες μέσα; Θέλω να σβήσετε τα πάντα, θέλω να ξεχάσετε ότι με είδατε εδώ, να πάρω την κοπέλα και να φύγω" συμπλήρωσε, επίσης, ο Σάββας Πούμπουρας στο νέο επεισόδιο της εκπομπής ANT1 Flashback.

Πηγή: thetoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top