ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυροί άνεμοι στο... μενού - Μέχρι πού θα φτάσει η θερμοκρασία - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Ισχυροί άνεμοι στο... μενού - Μέχρι πού θα φτάσει η θερμοκρασία - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέτριοι, 4 μποφόρ, και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα στα νότια παράλια, θα πνέουν παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά αργότερα θα καταστεί λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες, δεν αποκλείεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη, σε ανατολικές κυρίως περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, όμως αρχικά θα πνέουν τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και γύρω στους 23 βαθμούς στα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τετάρτη, για να κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top