ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα «κόκκινα» ο υδράργυρος: Πότε θα ανέβει κι άλλο η θερμοκρασία - Αναλυτικά οι προβλέψεις

Στα «κόκκινα» ο υδράργυρος: Πότε θα ανέβει κι άλλο η θερμοκρασία - Αναλυτικά οι προβλέψεις

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, σύμφωνα με το δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που στα παράλια ενδέχεται να σχηματιστούν τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες, είναι πιθανό, κατά τόπους, να σχηματιστεί και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα στα ανατολικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα υπόλοιπα παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά στα παράλια και αργότερα κυρίως στα ορεινά, ενδέχεται να παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Σταδιακά ωστόσο μέχρι το απόγευμα, οι άνεμοι θα καταστούν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ, ενώ παροδικά στα νότια και στα ανατολικά παράλια οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα στα ανατολικά θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά στα παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες, είναι πιθανό, κατά τόπους, να σχηματιστεί και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα στα ανατολικά και στα νότια θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα δυτικά και στα βόρεια θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο, ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία την Πέμπτη και την Παρασκευή, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο ωστόσο, αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top