ΔΙΕΘΝΗ

Τρόμος σε αεροπλάνο στην Ιταλία: Έντεκα επιβάτες στο νοσοκομείο μετά από ισχυρές αναταράξεις σε πτήση από το Μιλάνο

Τρόμος σε αεροπλάνο στην Ιταλία: Έντεκα επιβάτες στο νοσοκομείο μετά από ισχυρές αναταράξεις σε πτήση από το Μιλάνο

Έντεκα επιβάτες πτήσης της Delta Airlines από το Μιλάνο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο την Τρίτη 29 Αυγούστου μετά από «σοβαρές αναταράξεις» πριν προσγειωθούν στην Ατλάντα, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο CNN.

Το αεροπλάνο μετέφερε 151 επιβάτες και 14 μέλη του πληρώματος όταν σημειώθηκαν οι αναταράξεις, δήλωσε εκπρόσωπος της Delta.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και μέλη του πληρώματος.

Η σοβαρότητα των τραυματισμών των επιβατών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

«Τα μέλη της ομάδας φροντίδας της Delta κινητοποιούνται για να επικοινωνήσουν με πελάτες στην πτήση 175 της Delta που παρουσίασε έντονες αναταράξεις πριν την προσγείωση με ασφάλεια στην Ατλάντα την Τρίτη», είπε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η πτήση βρισκόταν περίπου 40 μίλια βορειοανατολικά του αεροδρομίου Χάρτσφιλντ-Τζάκσον της Ατλάντα όταν σημειώθηκαν οι αναταράξεις και τελικά προσγειώθηκε με ασφάλεια, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας.

«Προτεραιότητά μας είναι να φροντίζουμε τους πελάτες και το πλήρωμά μας που τραυματίστηκαν. Είμαστε ευγνώμονες στους διασώστες που έσπευσαν στο αεροσκάφος για να παράσχουν ιατρική βοήθεια και που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Delta.

Πηγή: in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top