Φρίκη στην Ιταλία: Αγνοούμενη εδώ και 7 χρόνια δολοφονήθηκε από τη Ντραγκέτα και το πτώμα της έγινε τροφή για γουρούνια

Φρίκη στην Ιταλία: Αγνοούμενη εδώ και 7 χρόνια δολοφονήθηκε από τη Ντραγκέτα και το πτώμα της έγινε τροφή για γουρούνια

Μια Ιταλίδα επιχειρηματίας που αγνοείτο εδώ και επτά χρόνια, δολοφονήθηκε και το πτώμα της πετάχθηκε για τροφή σε γουρούνια από μέλη της μαφιόζικης οργάνωσης της Καλαβρίας Ντράγκετα, ανακοίνωσαν σήμερα οι ιταλικές αρχές στο Καταντζάρο.

Η Μαρία Τσιντάμο, μια 42χρονη επιχειρηματίας από την Καλαβρία, είχε εξαφανιστεί στις 6 Μαΐου 2016 στην κοινότητα Λιμπάντι στην επαρχία Βίμπο Βαλέντια.

Οι αρχές ανέφεραν ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε από μέλη της Ντράγκετα που ήθελαν να αρπάξουν την περιουσία που της είχε αφήσει ο σύζυγός της όταν αυτός αυτοκτόνησε, τόνισε η τοπική αστυνομική διεύθυνση καταπολέμησης της μαφίας (DDA).

Ο μαφιόζος που τη σκότωσε και τάισε το σώμα της στα γουρούνια, είπε η αστυνομία, ήταν ο Σαλβατόρε Ασκόνε, 57 ετών, ο οποίος συνελήφθη σήμερα σε μια τεράστια επιχείρηση κατά της Ντραγκέτα σε όλη την Ιταλία.

Η Ντράγκετα, η πιο ισχυρή και πλουσιότερη μαφιόζικη οργάνωση της Ιταλίας χάρη στον έλεγχο του ευρωπαϊκού εμπορίου κοκαΐνης, συχνά εξαφανίζει πτώματα πετώντας τα για τροφή σε χοίρους.

Πηγή ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

"Κράτος και κοινωνία να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να πατάξουμε το έγκλημα" ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο πυροβολισμών που έγινε το απόγευμα στην Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE